Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes musím podat přihlášku na SŠ , vůbec nevím kam. Z 8. ročníku mám průměry 1.33 a 1.00 Z 9. ročníku 1.13. Měla bych zkusit gymnázium? Vůbec nevím, co bych chtěla v životě dělat a dneska musím jet odevzdat přihlášku. Děkuji za rady.
A to ses o tom nebavila s rodiči? S takovými známkami bych gymnázium určitě zkusila, pokud tedy plánuješ vyosokou školu. Pokud ne, chtělo by to nějakou střední školu, zaměřenou na určitý obor - je něco, co Tě baví, v čem vynikáš?
Bavila, ale řekli, že je to na mně. Na vysokou školu bych určitě chtěla jít. Všichni říkají, že je právě lepší jít na nějaké zaměření, jenže já vůbec nevím kam. Věnuji se hodně sportu. Myslíte že bych měla zkusit to gymnázium?
Tak to je sice dobrý přístup, že to nechají na Tobě, ale na druhou stranu Ti pohli pomoci hledat, zkusti něco navrhnout, prodiskutovat. Taky jsou na školách poradkyně nebo třeba i učitel s žáky o školách diskutuje. Na to, jak je to vážný krok, to řešíš na poslední chvíli a to je špatně. Každopádně s takovými známkami gymnázium ano, klidně i to sportovní zaměření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.