Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trojská válka :)

Od: lucicek odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Do školy máme za DÚ najít si něco o trojské válce a napsat to v pár větách. Přečetla jsem si jí, ale nemám už moc čas to zkrátit. Dúležité je aby tam bylo napsáno kdo koho si vzal a podobé. Pomůžete mi prosím? Když třeba trojskou válku znáte, tak se vám to bude líp dělat, já si přečetla zkrácenou verzi, ale i tak to je dlouhý. Moc vás prosím. Předem děkuju.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak tedy zkracene. Mykensky kral Agamemnon chtel dobyt Troju pro jeji obrovseke bohatstvi, diky strategickemu mistu na obchodnich stezkach vedoucich z Asie a jako zaminku pro dobyvani vyuzil sveho bratra, spartskeho krale Menelaa, kteremu nasadil parohy Paris, Trojsky princ.

Cele to ale zacalo uz drive Erisinym jablkem svaru, o ktere se popraly Hera, Afrodita a Palas Athena. Vyhrala Afrodita a bylo vymalovano.

No a o tom to cele je.

miklous*
... Jo, jo Bohové a jejich věštby! A když se do toho ještě přimotal ten s tou patou... a to ho mamka chtěla schovat mezi holkama ;). Nic naplat - musel padnout, aby to konečně skončilo. Chudák!
3axel

úžasná čtivá kniha ( dlouhá:) ) o Trojské válce Colleen McCulloughová Píseň o Tróji. Nemá chybu.

lidus*

Axus to nemá chybu, kdo to četl, musí z vašeho krátkého výtahu povyprávět půl hodiny.

lidus*
hodnocení

2x

To víš, že jo, my ti to sepíšeme a ty zatím budeš dělat co? Abych dostála pravidlům a odpověděla ti aspoň něco tak Paris unesl Helenu, manželku krále Meneála a trojská válka trvala 10 let.

Liduška*palec*Dělat Vám domácí úkoly jen proto,že jste líní jako ...?To ne-e-e-e*cert*Rozdíl je v tom,když si někdo neví rady,ale ty ses na to evidentně vykašlala a čekáš,že ti to tady pěkně od A do Z vypíšeme *bzum*

lucicek
hodnocení

Promiňte, ale docela mě váš komentář vzal. Poprosila jsem vás, protože jsem byla celé odpoledne u lékaže a vrátila se pozdě a chtěla vás poprosit, protože jsem ještě měla mnoho úkolů a mě to dýl trvá, mám poruchy učení a to bych šla spát o půl noci a to bych nedala. Je mi 11 let, chodím do 5. třídy, spát o půl noci se mi opravdu nechtělo.

Úkol jsem si opsala ve škole. Nedala jsem to. Ten den byl náročnej. Vážně jsem nezvládala, prasknul mi steh na ruce (včera mi jí zašívali) a musela jsem do nemoc. Tak jsem vás zde slušně požádala a netušila jsem že vy... Opravdu mě to vzalo.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud to máte načteno, tak pro Vás nebude problém zkrátit zkrácenou verzi. A nezapomeňte na toho koně, ve kterém byl někdo schován. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]