Nejste přihlášen/a.
dobry den! ja a moje kamaradka sme chodily s dvojcatama ktery sme nemeli radi jenom my dve.chtely s nima chodit i holky s vyssych rocniku.ale kluci rikali ze snima chodit nechtej a takovy ty kecy.ale potom nas zacala sikanovat kamaradka holky ktera chtela chodit s jednim s dvojcat.kamaradce vlepila facku,porad nanas pokrikujou jaky sme kr** pi** kostata atd. je to k nevyydrzeni.ted kdyz sou prazdniny mame konecne pokoj ale pristi skolni rok to bude pravdepodobne jeste horsi ptz ty dve k nam propadnou do tridy.mamce uz sem o sikane rekla,rekla sem ji i ze chci na jinou skolu,ale ona rikala ze se uvidi postupem casu. co mam delat? mam kuli nim prestoupit na jinou skolu nebo si to s nima mam vyridit? oni totiz jak jenom vydi ze se priiblizime ted uz k nasim ex tak hned delaj voci a maj blby narazky atd...a kamradka to jeste nerekla svy mame nwm jak to v sobe muze drzet. prosim poradte co mam delat predem dekuju ________°° >>Lucka<< °°____________
Takovéhle,dalo by se říci,výjevy nespokojenosti s tím,že se přiblížíte ke svým bývalým klukům byli i za našich školních let - před 26 lety
.
Jen vám zavídí že s vámi chodili a s nima nechtějí...
Já bych radil si jich po prázdninách čas nevšímat a uvidíte...
Jinak ... NA HRUBÝ PYTEL HRUBÁ ZÁPLATA ...
A ti kluci o tom vědí? A nic nedělají? To je moc divné, já jsem svoji lásku vždycky před všemi bránil.
no vedi ale oni uz s nima chodi ale s nama se kluci normalne bavi takze nwm proc jim neco nereknou!
já myslím že ani vyříkání nepomůže...já jsem dřív měla stejnej problém...měla jsem kluka a on se líbil jedný holce,ale ona to s ním chtěla zkusit jenže on jí odmít prptpže prej miloval mě...a už to začlo...naschváli,nedávky,urážení,ponižování,pomlouvání no byl to děs...umim si představit jak se cítíš.Ale s tí nic asi neuděláš...buď si to ta holka uvědimí sama jak je pitomá a nebo toho nenechá douď se něco nestane...no tak ti držím palečky aby se to vyřešilo ahoj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.