Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seminární práce-téma

Od: alice306* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím nenapadavájí vás nějaka témata z čehokoliv pro žákyni 9.ročníku ZŠ?Já jsem měla návrhy: cukry v nápojích, život s hendikepem a oblíbené předměty, ale když jsem se zeptata tak učitelé mi řekli, že je obsazeno obsazeno.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Dnes je na každé škole nějaký DYS... co tak napsat seminárku o tomto problému. Další téma: na ZŠ máte preventistu patologických jevů tak co psát o problematice šikany, drog, špatných stravovacích návyků , záškoláctví.

iz*
hodnocení

1x

Já bych navrhla úvahu na téma, proč učitelé v druhém pololetí závěrečného ročníku ZŠ obtěžují seminárními pracemi žáky, kteří v tomto období mají jedinou prioritu (zvládnout přijímací zkoušky a dostat se na SŠ).

hodnocení

0x

Rozbor pricin vedouci k soucasne situaci na Ukraine.

k2
hodnocení

0x

Muzu se zaptat co je/bude/melo by byt obsahem seminarni prace na tema "oblibene predmety"? Dekuji.

alice306*
hodnocení

Tím se myslí "nejpopulárnější předměty" v tomto případě na základní škole, kde můžeš napsat kolik % žáků na škole má rádo předmět X a kolik % zase nesnáší předmět Y. Můžeš to brát i jako průzkum. :)

ma*

Marketingový průzkum MHD - jak jsou lidé ve tvém městě spokojení s dopravou, jaké linky jim připadají zbytečné, jaké by naopak uvítali, stav autobusů, přiměřenost ceny, dopravy, historie.., udělat dotazník, z toho grafy atd :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]