Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to PLES?

Od: lada84* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

strašně moc bych potřebovala vysvětlit,co to znamená Individuální profil přesvědčovatele PLES. Mám to jako otázku na zkoušku a nikde to nemůžu najít. Moc děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Lado, zkuste to trochu upřesnit. Jak jsem stará, tak mě to vůbec nic neříká. Jenom jsem zjistila, že to má vztah k prodeji a prodejním dovednostem. Není to nějaká zkratka?

lada84*
hodnocení

Ano, má to vztah s prodejem a prodejními dovednostmi. Toto je náš předmět na vysoké a přímo to máme jako otázku Individuální profil přesvědčovatele PLES. A pak vím, že je i nějaký dotazník PLES, ale fakt vůbec nevím, co k tomu. V našich skriptech není nic k tomu vysvětlené...

doplněno 11.07.09 22:57:

A možná je to zkratka, ale já fakt vůbec netuším..

lidka*
hodnocení

0x

Dobrý den! Možná, že jsem po delším hledání na něco přišla. Doufám, že to alespoň trochu pomůže. Ve zkratkách jsem neuspěla. Jestli máte alespoň trochu něco v paměti - zkuste využít tyto stránky. Jsem přesvědčená, že tam přeci jenom něco najdete. Hodně štěstí! jipkavzdelavani.cz/... Je tam asi troje pokračování + další. *klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]