Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MF DNES Rozbor knih

Od: jones odpovědí: 5 změna:

Zdravím chci se zeptat ,dnes 28.2 vyšlo v MF DNES maturitní knihy tedy rozobor no už jsem je nesihl koupit,našel by se nekdo kdo by mi je vyfotil teda tu přílohu chtěl bych se podívat jak je to tam zpracované, já totiž v četbě Máj nemám,ale zajímá mě zpracování ,Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristyn3*
hodnocení

3x

Dneska zakoupeno, sice maturovat budu až za rok ale není to zas tak špatné

MF DNES Rozbor knih
MF DNES Rozbor knih #2
diddlinka

Nešlo by sem dát celou první stránku? Totiž ta nejdůležitější část chybí... je to ten pravý sloupec ;) Díky moc

jancak
hodnocení

0x

Zpracovaných knížek bude v MF Dnes celkem dvacet. Zítra vyjde zpracovaný Hamlet, tak si noviny kup a uvidíš, jak to mají zpracováno

katka*

Chtěla bych se zeptat, jestli vychází každý den :) Nebo jesti je určený jen jeden den, popř který?.. Děkuji za odpověď předem :)

jancak

obsahy děl v MF Dnes vychází každý den až do 22.3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]