Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dostala jsem se ke knížce Malebné cesty po Čechách z roku 1882, ve které jsem narazila na větu, kde se používá myriam. plocha... Nenapadá mě, význam zkratky myriam. Proto prosím o pomoc.
Předem děkuji za odpověď.
Mohu se zeptat, kde to tam je? Můj exemplář je sice v pdf, ale jsksi mi neumožňuje prohledávání. Tak kdybyste mohla udat třeba stránku nebo nějaké bližší koordináty, případně kontext... Děkuji
V mé tištěné podobě je to na stránce 15 v posledním odstavci, ve větě: Pět vsí, Hořejší Abršpach, Buchwaldsdorf, Dolejší Teplice, Studnice a Janovice, uzavírají prostor, který drží asi 0 2(tady na tom místě se nachází čtvereček) myriam. plochy, a měl asi v původní neporušené své podobě vid vysoké roviny s plochou rozvlněnou.
Děkuji za pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.