Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypraveni nehoda neni nahoda

Od: pokecnik odpovědí: 7 změna:

nemohl by mi nekdo prosim napsat kratke vypraveni na tema nehoda neni nahoda, vubec me nenapada o cem bych mel psat diky i za nejaky navrh o cem psat

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Nemohl. Napiš si sám. Nehody se nestávají jenom v dopravě. Denodenně se dějí každému z nás. Komické, tragikomické, někdy i tragické. Doma, v práci, kdekoliv. Napadají mě jich desítky. Od rozlitého kafe, přes zledovatělý chodník až třeba po nehodu v kalhotách.

hodnocení

1x

alkohol, čumění do telefonu, nevěnování se řízení, nerespektování maximální povolené rychlosti, toho by se dalo napsat ;)

doplněno 26.02.14 18:11:

cuca - tleskám, mě třeba ani nenapadlo si pod "nehodou" představit cokoliv jiného než autonehodu *smich*

Takovou "nehodou" může tedy být klidně i nechráněný sexuální styk :)

martinaa*
hodnocení

0x

Co třeba alkohol za volantem?

cuca*
hodnocení

0x

Tema nehoda neni nahoda je zalozeno na tom, ze nehoda se nestane z niceho nic, tedy nahodne, ale že tomu predchazi nejaka chyba.

Takze jako úvod napis co si predstavujes pod tim slovnim spojenim.

A pak se muzes rozepsat o dopravni nehode, jak vznikne, nehody u deti, myslim urazy atd.plus muzes pridat osobni zkusenosti...

Takze proste jde o pricinu a nasledek...

doplněno 26.02.14 18:30:

Ok ernie.nachytal jste me, ne vzdy predchazi chyba. Treba v Pripade toho infarktu...

Nehoda se nemůže stát "zničeho nic"? Třeba náhodou řidiče (slévače, doktora, zametače etc...) trefí šlak. Jaká chyba uvedenému příkladu předcházela?

doplněno 26.02.14 19:14:

Slogan "Nehoda není náhoda" si pamatuji už z Besip agitky v televizi za komoušů. Tam je to zřejmě v jiném kontextu. Nicméně bych soudružce učitelce, jestliže vám zadala toto téma, doporučil, aby se šla léčit. Nehoda může být i náhoda. A pokud máte svůj mozek, tak si dejte něco dobrého k pití, chvíli zapřemýšlejte a vyploďte něco svého...

Ernie, nejsem si tak úplně jistá, jestli rada, co má sourružce učitelce dítě říct nebo udělat jenom proto, že po dítěti chce přemýšlet. *sok* Doufám, že od vás nikdy nebudu číst, jak dnešní mládeži není nic svaté, před nikým nemají respekt. A až jednou budete starý pán a toto dítě se do vás pustí s podobnými výrazy, škoda, že já už u taho nebudu. Ráda bych to viděla. :(

buss
hodnocení

0x

Je to souhra mnoha nahodilostí, zákonitostí, souvislostí, ne/předvídání, třeba už narození, vznik vesmíru ..., řidič jede v budoucnu, jen se snaž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]