Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych hodně důležitý dotaz, který se týká rozhodnutí o výši poplatku za studium za současný akademický rok. Vedení fakulty mi vyměřilo, na mé finanční poměry a výdělky, docela vysoký poplatek a já jsem zažádal o jeho snížení. Nicméně než jsem v zaměstnání obdržel potvrzení o příjmech (čímž bych měl nárok na snížení) a mohl ho odevzdat k posouzení, byla má žádost předána dál. Za pár dní mi došlo rozhodnutí, kde mi zůstává původní částka a na závěr pěkná větička "proti tomuto rozhodnutí není řádný opravný prostředek přípustný". Proto chci požádat o radu, zda-li s tímto můžu něco dělat a zabojovat o snížení nebo jsem už v loji? Existují v tomto případě i nějaké mimořádné opravné prostředky? Děkuju všem za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.