Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nevíte kde na internetu najdu nějaké cvičení na názvosloví ligandů. Hledal jsem ale nic jsem nenašel a v sešitě jsem si už vše zkusil :/ A ještě bych si to docela nutně potřeboval procvičit. Popř. nemáte někdo papír s ligandy, že by mi ho sem někdo dal?
Moc děkuju za pomoc
Nejlepší přehled je v této tabulce.Včetně komplexních sloučenin. docs.google.com/... bojkovsm/sexta_CH/komplexy_vzorce.pdf+ligandy+p%C5%99ehled&hl=cs&gl=cz&pid=bl&srcid=ADGEEShR_RaxDxL1tjtOaJekx33JUNcoQzEDnpd2LCM1LZ44WrsoDU65FC1PSncmUT7ZnSEGgV4vuhaDoVJRS9TE-VKcej4IWMCSg2SI6Bf3FkPzJddmZZlUa0wPYL3fCmrFHEUJIsun&sig=AHIEtbSEX6AlJu0kaBl7QhF6_wbxiuOfvg
JABRAKA
doplněno 10.11.12 10:34:docs.google.com/... bojkovsm/sexta_CH/komplexy_vzorce.pdf+ligandy+p%C5%99ehled&hl=cs&gl=cz&pid=bl&srcid=ADGEEShR_RaxDxL1tjtOaJekx33JUNcoQzEDnpd2LCM1LZ44WrsoDU65FC1PSncmUT7ZnSEGgV4vuhaDoVJRS9TE-VKcej4IWMCSg2SI6Bf3FkPzJddmZZlUa0wPYL3fCmrFHEUJIsun&sig=AHIEtbSEX6AlJu0kaBl7QhF6_wbxiuOfvg
JB
doplněno 10.11.12 10:36:Tak ještě jednou: fikus.omska.cz/... bojkovsm/sexta_CH/komplexy_vzorce.pdf
JB
doplněno 10.11.12 10:39:Adresu vyhledej na google!
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.