Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou školu jako záchranu k medicíně?

Od: pai odpovědí: 2 změna:

Ahojte, dal jsem si přihlášky na Všeobecná lékařství a ještě si chci vybrat obor, na který bych šel, kdybych se na medicínu nedostal, bydlím v Ostravě, chtěl bych tady i zůstat, poraďte mi prosím něco :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

V Ostravě je přece lékařská fakulta na Ostravské univerzitě s mnoha obory. :) Znám slečny, co tam dělají třeba obor radiologický asistent nebo porodní asistence, tak koukni na podmínky přijetí, třeba tam nějaký "jistější" bude. A jestli myslíš nějaký nemedicínský obor... za mě byla bez příjímaček na fildě kombinace čeština-latina, absolutně bez problémů a přípravy jsem se dostala na češtinu-občanku na pajdáku, chronický nedostatek je na technických oborech, ale tam to pak protřídí samotné studium. Prostě těžko radit takhle bez specifikace... nabízených oborů je moc, musíš upřesnit, kam směřuješ. :) Těžko ti tady budu radit češtinu s latinou, když třeba nechceš jazyky a pajdák, pokud nemáš rád děti, že? :)

doplněno 23.02.14 11:16:

Omlouvám se za překlepy a nedoklepy. *hi*

jancakk
hodnocení

0x

V Ostravě máte spousty možností. Vy budete pracovat ve vystudovaném oboru, zkuste sám popřemýšlet co byste chtěl kromě lékaře v životě dělat. Aspoň kterou fakultu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]