Nejste přihlášen/a.
Ahojte, dal jsem si přihlášky na Všeobecná lékařství a ještě si chci vybrat obor, na který bych šel, kdybych se na medicínu nedostal, bydlím v Ostravě, chtěl bych tady i zůstat, poraďte mi prosím něco
V Ostravě je přece lékařská fakulta na Ostravské univerzitě s mnoha obory. Znám slečny, co tam dělají třeba obor radiologický asistent nebo porodní asistence, tak koukni na podmínky přijetí, třeba tam nějaký "jistější" bude. A jestli myslíš nějaký nemedicínský obor... za mě byla bez příjímaček na fildě kombinace čeština-latina, absolutně bez problémů a přípravy jsem se dostala na češtinu-občanku na pajdáku, chronický nedostatek je na technických oborech, ale tam to pak protřídí samotné studium. Prostě těžko radit takhle bez specifikace... nabízených oborů je moc, musíš upřesnit, kam směřuješ.
Těžko ti tady budu radit češtinu s latinou, když třeba nechceš jazyky a pajdák, pokud nemáš rád děti, že?
Omlouvám se za překlepy a nedoklepy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.