Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodiče se rozvádí vs intr - návštěvy

Od: ra odpovědí: 3 změna:

já jsem se chtěla jen zeptat jestli někdo náhodou neví: jde o to že jse moji rodiče rozvádí a já ještě s bráchou chodíme k tátovi na víkend i když brácha zdrhá už v sobotu já tam jsem celý víkend a chci tam být ale bydlím s mámou ale v září jdu na střední školu na intr a nevim jak to bude abych chodila za tátou na víkendy? a co pak máma? jak udělat aby se oba mí rodiče vystřídali mám je oba moc ráda prosím o radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

2x

Záleží na tom co stojí v rozsudku, na čem jsou schopni se rodiče domluvit a v neposlední řadě na vašem přání. Pokud jste přes týden na internátu, tak bych víkendy střídal, jednou u matky jednou u otce.

hodnocení

1x

ra, rozvod je pro děti, které mají rády oba rodiče, velké neštěstí. Já si myslím, že bys tohle a tak dopředu neměla řešit. Neměla by ses starat a dělat si těžkou hlavu už teď. Rodiče už jsou chvíli od sebe, tedy největší vášně odezněly a vaši se budou umět domluvit na nějaké variantě, která bude vyhovovat všem. Třeba v pátek pojedeš k tátovi a v sobotu večer k mamince, která tě nabalí jídlem a čistými věcmi. Třeba. ;)

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Na internátu se nebývá o víkendu. Odjíždí se v pátek (někdy si už budeš muset brát věci s sebou do školy, ale záleží, jak budeš mít vyučování a jaké bude řád na internátu - ale to se včas dozvíš). A přijíždíš tam v neděli večer (po domluvě s pondělí ráno/po škole). Ale vše se včas dozvíš, záleží na řádu internátu a tvém rozvrhu.

Nevím, jak to máte domluvené a pokud nemáte, tak co třeba jeden víkend u máma a druhý u táty? Ale taky bude problém, kdo ti bude třeba prát oblečení a jak to budeš mít s věcma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma intr

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]