Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telentové zkoušky školy

Od: atena910 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chci dělat přijímačky na tuhle školu v litomyšli pedagogická škola předškolní a mimo školní věk , ale obávám se talentových zkoušek chci se zeptat, co se tam všechno dělá a hlavně, co v té obratnosti. Měla jsem 4 z matematiky a z českého jazyka 2 myslíte, že mám šanci, když jsme zkoušeli scio testy a já měla z OSP Matematiky a Čj dohromady 60 bodu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

konkrétně nevím, snad poradí další. Zjistila jsem akorát, že loni brali na tento obor 35% uchazečů (60 ze 170). Pročti si podmínky přijímacích zkoušek - dávají body za scio testy (mat,čj,obecné studijní předpoklady) + body za prům. prospěch (1.pol. 8.roč. + 2.pol 8.roč. + 1.pol. 9.roč.) + talentovou zkoušku z vybrané výchovy (HV, TV, VV)

vše včetně talentových zkoušek rozepsáno zde: vospspgs.cz/...

talentovka z TV: Test obratnosti + skok daleký z místa + hod medicinbalem + člunkový běh + sedy _ lehy + šplh na tyči

martinaa*
hodnocení

0x

Ahoj, v Litomyšli sice pajdák neznám, ale na "můj" pajdák byly talentovky tv - namátkou hvězda, stojka, výmyk na hrazdě, koutoul před i vzad, základy aerobiku a další prvky z gymnastiky, jako čertík nebo nůžky (popis jistě na jdeš na netu). Neboj se toho a radím ti, jdi na den otevřených dveří, kde se dozvíš vše podrobně. A pokud bude možnost, a u talentovek většinou je, bývají talentovky nanečisto, kde ti vše předvedou a kde si můžeš vše vyzkoušet a nechat si poradit.

Hv - zpěv připravené lidovky bez doprovodu, přehrávka vybrané písně na hudební nástroj, zpěv podle klavíru, huební představivost (klavír něco zahraje a ty zpěvem dokončíš).

Vv - malování zátiší rudkou nebo uhlem.

Pokud ztratíš body matikou, můžeš je nahnat právě talentovkami, ať už hudebkou, tělocvikem nebo výtvarkou. Na pajdák v Litomyšli se dělají scio testy? U nás byla vleká výhoda, přijímačky z češtiny, obecného přehledu a talentovky, matika úplně odpadla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]