Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pythagoriáda 2014

Od: tokri25 odpovědí: 9 změna:

Máte někdo zadání pythagoriády 2014, 8. ročník? Potřebuji pouze zadání.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x

Z propozic souteze (viz obrazek).

Zadani si vyzvedni v pondeli u ucitele matematiky.

Pythagoriáda 2014

tokri25
hodnocení

děkuji za radu :((. I já mám vyhledávač v počítači. U učitele jsem již byl, ale naše škola se pythagoriády neúčastní. Zkusím to ještě někde jinde.

luke237
Ktera to je zakladni skola (8-lete gymnazium)? V nejhorsim se muzes obratit emailem na krajskeho koordinatora, jejichz seznam je uveden v tech propozicich.
tokri25
hodnocení

Chodím na zakladku. Krajského koordinátora jsem zadal již v loni. Zadaní jsem sehnal až zde na těchto stránkach - poraďte a to od kluka, který pythagoriadu psal ve skole a zadaní mi zkopíroval :)
luke237

Myslim, ze resis neco, co by jsi vubec resit nemel. Tyto veci by mel mt na starosti skolni koordinator dane souteze a me by zajimalo, proc ho nemate.

Posli sem jmeno a mesto te tvoji ZS a ja ti zjistim, kdo je tvuj skolni nebo okresni koordinator, od ktereho muzes ziskat zadani uloh stejne jako kterykoliv jiny ucastnik te souteze.

tokri25
hodnocení

Děkuji za pomoc. Zadání už mám i bez vašich koordinátorů :)

luke237
Tak to sem posli, at si to taky muzeme zkusit vyresit. :)
billa

Prosím tě, poslal by jsi mi to zadání?

medveda

Prosím,

nemáte běkdo zadání 5.ročníku? Ve škole to už psali, ale nikdo ho nemá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]