Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem žákyně Základní školy 9.ročníku a teď v 1. pololetí jsem nehodnocena ( z tělesné výchovy ). Na přezkoušení jsem se nedostavila .. Žádný z předchozích ročníků jsem nikdy neopakovala ("nepropadla jsem") . V 7.ročníku jsem dělala jedno přezkoušení ( též z tělesné výchovy ) , z kterého jsem pak dostala hodnocení chvalitebné, ročník jsem tím pádem splnila. Základní vzdělání tedy budu jen do 8. ročníku? Nebo to lze ještě opravit na kanci 2. pololetí? Jestli-že to není možné, a budu mít tedy splněno jen 8. ročníků, mám nárok na další vzdělání? Je šance že bych se dostala na další školu? ( nezáleží na tom,jestli střední škola, nebo jen učiliště ) Co by teď bylo asi nejlepší udělat? .. Předem děkuji za odpověď.
Kdo se fláká nemá známky a má problémy.
Běžte za učitelem a domluvte se co máte udělat proto, abyste dokončila devátý ročník. Nebo možná za ředitelem. Domluva je vždy lepší než dělat mrtvého brouka.
Pokud máte zdravotní potíže, které vám neumožňují cvičit, zajděte si za lékařem pro potvrzení. Ale nepočítejte s tím, že potvrzení bude platit zpětně.
Nehodnocena z telocviku, proc? Ze zdravotnich duvodu? Nehodnocena prece není to same jako propadla.na konci stredniskoly jsem taky nebyla hodnocena ze zdr.duvodu a odmaturovala jsem, tudiz jsem skolu ukoncila.
A kdyby tam bylo za 5, v pololeti se propadnout muze, na konci roku ne.ovsem ta 5 by vam bezv adne kazila prumer pri vyplnovani prihlasky na stredni skolu.
doplněno 12.02.14 16:36:Ano @denny myslela jsem to tak jak jste to pochopila, 5 v pololeti myslim nevadi, na konci by to znamenalo propadnuti.na prihlasku se pisi 4posledni pololeti.tedy konec 7., obe pololeti 8.a pololeti devitky.
Ano, také jsem byla na střední škole nehodnocena z tělocviku, ale měla jsem zprávu od lékaře a na jejím základě jsem napsala žádost řediteli školy, který mě z TV uvolnil, tudíž mi to také maturitu vůbec neohrozilo. Ale z příspěvku slečny jsem vyrozuměla, že to tak trošičku "proflinkala"
Nepochopila jsem vaši odpověď, v pololetí se propadnout může a na konci roku nikoliv? A není to obráceně? Že 5 v pololetí "nevadí" a na konci roku ano? Nevím jak je to dnes, zda se do přihlášek na SŠ píše jen vysvědčení z 8 třídy a z 1.pol. 9? nebo celý 9. ročník? Jsem z toho teď jelen
Zeptejte se třeba třídní, co přesně znamená výraz "nehodnocena". To není pětka, spíš nemáte uzavřeno. Když se nechodí na tělocvik z důvodu lékařského potvrzení, na vízu se píše "uvolněna". Neklasifikace za 1.pol. se musí dodělat do 30.6. Řešte s třídní, tělocvikářem či ředitelem.
Základní vzdělání splníte odchozením 9 let povinné školní docházky. Např. kdybyste opakovala osmou třídu, tak máte splněnou docházku. Nemůžete mít splněno jen 8 let docházky! Ve vašem případě musíte odchodit a uzavřít 9. třídu. Též by vás mohli nechat propadnout na konci devítky, pak opakujete 9. třídu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.