Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objektově relační mapování

Od: nicol* odpovědí: 1 změna:

Ahojky lidičky strašně moc prosím o odpověd :( zítra mám třetí pokus ze zkoušky z datování a nevím si rady :(

téma je objektově relační mapování, potřebovala bych vědět nějak podrobně metody tvorby (né program) Wikipedie mu nestačí a žadny odkazy mi na to nepomohli, všude je to jen v angličtině a to je taky problém. Učiteli jsem řekla co jsem si vyhledala ale nestačilo to :(. Prosím poradte. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
No a odkud se to naucili ostatni spoluzaci? Proc jsi nepozadala nekoho z nich o vysvetleni? Google toho nabizi docela dost. Me se treba libil tento strucny uvod. Urcite k tomu v ucebnici mate napsano vice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]