Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit při vyplňování přihlášky. Chtěla jsem je mít hotové už o víkendu, proto svůj dotaz píšu tady. Hlásím se Univerzitu Pardubice, filosofickou fakultu, jsem studentkou gymnázia. V přihlášce je uvedeno pole "Zadání známek z předchozího studia", pod hlavičkou "Předmět" je pak uvedeno pouze "Průměr ze SŠ pro FF", poté následuje pole "Popis", které je proškrtnuté a nakonec "Známka".
Pro přehlednost vložím obrázek.
Netuším, z čeho mám průměr počítat a co do přihlášky vyplnit.
Za vaši případnou radu moc děkuji.
A není tam k tomu vysvětleno něco blíže? Většinou ty vysoké školy chtějí známky z profilových předmětů. Anebo průměr známek jako všech. Takže pokud by chtěli jen profilové předměty, to jsou ty, ze kterých se třeba dělají příjímačky, tak tam napsat jejich průměr, jinak asi budou chtít průměr ze všech známek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.