Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Chtěl by jsem se zeptat, jestli je možné vyjít ze třetího ročníku a přejít do čtvrtého na nějakou jinou školu. Já jsem totiž chodil 3 roky do rakouska a z finančích důvodů tam nemůžu maturovat. Tak jsem se chtěl zeptat jestli to je možne, že bych přešel na jeden rok do čech.
Děkuji moc za odpověď
Obecně ti asi nikdo odpověď nedá, já bych si vybrala konkrétní školu tady v Čechách, kam bys chtěl přestoupit a vyrazila přímo za ředitelem, myslím, že to bude záležet na něm, ale chtělo by to řešit rychle, konec školního roku je za dveřmi, o prázdninách tam nikoho nezastihneš a v září už třeba bude na ně pozdě. Nejdřív si tam zavolej, zeptej se kdy by bylo možné za ředitelem přijít, připrav si dosavadní výsledky studia a přeju hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.