Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dcera končí první třídu,ale se samými problémy.Alespoń podle její učitelky.Dcera žije ve svém světě,moc učitelku nevnímá,ta pro ni není autorita.Pořád jí říká,že ji ignoruje a tak má docela špatné známky.Dceru vůbec neinspiruje,ta se jí bojí a tak ji prostě ignoruje(dělá to i ostatními lidmy,které nemá ráda).Ve škole pak docela málo napíše,skoro denně dopisuje doma,proto samozřejmě nosí poznámky a špatné známky.V Ped-Psych. poradně nám řekli,že je psychologicky v pořádku,jen je svérázná a nerada poslouchá.Jinak žádné dysfunkce.Docela se divím,protože i když slušně čte,často si plete písmenka při psaní,neví,jak se píšou a zapomíná háčky a čárky.Nelze ji nijak motivovat,zabere to tak na den,většinou ani to ne.V září kvůli stěhování přestupuje na jinou školu a tak se bojím,aby to nebylo ještě horší,protože teď mají málo dětí a v nové škole jich ve třídě bude o 5 více.Doma většinou poslechne,i když ne vždy.Fyzicky je na tom dobře,je zručná a šikovná na manuální činnosti.Je hyperaktivní,má lehkou mozkovou dysfunkci,narozena předčasně o 11 týdnů.Ani my rodiče už nevíme,jak na ni.
Moc tomu nerozumím. Píšete: " jinak žádné dysfunkce" a dále pak píšete : " je hyperaktivní, má lehkou mozkovou dysfunci."
Dobrý den,myslela jsem dysfunkce ve formě poruch učení diagnostikované pedagogicko-psychologickou poradnou.Syn je např.dyspraktik.LMD má od narození,narodila se v 29 týdnu těhotenství.Ale také mi nesedí,že ani po 2 vyšetřeních v poradně a vyšetření u psycholožky mi napsali,že žádné problémy nemá,jen je nepřizpůsobivá.Prý je to výchovou.To mě fakt naštvali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.