Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průměrná tržba rodiny za den

Od: janiqua odpovědí: 8 změna:

Zkuste odhadnout, kolik peněz průměrně utratí rodina za den.. Když tam budeme počítat, nákupy, sport, koníčky a všechno..Děkuji za odpovědi :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To se nemusí odhadovat, to se dá snadno spočítat. To, co všichni členové rodiny vydělají mínus to, co rodina uspoří. Nejlíp za rok a vydělit dvanácti.

Spise deleno 365, kdyz to chce za den ;), ale i tak mas puntik.

mmm*
hodnocení

0x

Takže vlastně opak tržby :) . My dva s manželem utratíme cca 25 tisíc za měsíc. Je v tom vše. I bydlení.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Hele ono měřítko rodina není moc vhodné, máš 2-člennou rodinu, 5-člennou rodinu.

Jinak u nás to vím úplně přesně, protože se vede účatnictví, kde je každý rohlík i noviny.

doplněno 28.01.14 17:48:

A máš docela hokej v tom, co je tržba a na co se ptáš.

doplněno 28.01.14 18:08:

Ne, opravdu nerozepisuju lístek z potravin na položky rohlík, chleba, ale myšleno tak, že je tam prostě všechno. Ona si spousta lidí nehlídá, co platí - tam někde dvacka, támhle 15 v automatu za kafe...

janiqua
hodnocení

Tak budeme brát 4 člennou rodinu..

mmm*

Vy si píšete i každej rohlik zvlášť? Já mám jen kolonky jídlo, bydlení, doprava... asi bych to nezvládla vše zapisovat.

hodnocení

0x

Tak u nás je to cca 1 000 Kč.

fido*
hodnocení

0x

měsíčně je potřeba na 4 lidi ( u nás ) bez najmu, tedy včetně poplatků , které jsou navíc ( internet, TV, mobily ) cca 12.000 na den tedy cca 400 na 4 osoby. Ale je v tom i 2x oběd ve školní jídelně. manželka studený oběd a já nic.

pokud odečtu povinně - nepovinné tak 200 na den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]