Nejste přihlášen/a.
Pěkné odpoledné prosím pěkně poradí mi někdo jak mám postupovat kolik se hradí na co se mám připravit?Prostě né a né ho najít !
Nektarinko Ty jsi chyběla ve škole, když ho rozdávali? To je věc, kterou si občas člověk zapamatuje. Takže, kdybyste někdy ztratili maturitní vysvětčení, tak se na nás obraťte a není problém Vám ho znovu vystavit. Pokud škola neexistuje je to složitější, ale to nepředpokládám. p.s. maturita, je asi (99%) nejvyšší Tvé dosažene vzdělaní, tak by to měl být doklad, který bys měla mít vždy pod dohledem
Ale stát se může. Třeba občas špatný bývalý přítel Ti ho zničí atd. Takže se obrať na školu kdes studovala. Poplatek? Nevím, pár desetikorun.Žádné drama.
Obratit se na skolu ktera ho vydala a v pripade neuspechu na krajsky urad, odbor skolstvi.
Co se tyce poplatku tak to nebudou desetikoruny, spise stokoruny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.