Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta maturitního vysvědčení

Od: nektarinka odpovědí: 3 změna:

Pěkné odpoledné prosím pěkně poradí mi někdo jak mám postupovat kolik se hradí na co se mám připravit?Prostě né a né ho najít !

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fido*
hodnocení

0x

Nektarinko Ty jsi chyběla ve škole, když ho rozdávali? To je věc, kterou si občas člověk zapamatuje. Takže, kdybyste někdy ztratili maturitní vysvětčení, tak se na nás obraťte a není problém Vám ho znovu vystavit. Pokud škola neexistuje je to složitější, ale to nepředpokládám. p.s. maturita, je asi (99%) nejvyšší Tvé dosažene vzdělaní, tak by to měl být doklad, který bys měla mít vždy pod dohledem :)

Ale stát se může. Třeba občas špatný bývalý přítel Ti ho zničí atd. Takže se obrať na školu kdes studovala. Poplatek? Nevím, pár desetikorun.Žádné drama.

majsterjoe*

Obratit se na skolu ktera ho vydala a v pripade neuspechu na krajsky urad, odbor skolstvi.

Co se tyce poplatku tak to nebudou desetikoruny, spise stokoruny.

fido*

Joe nehádej se :D

když nevěříš šáhl jsem po zákoně 561/2004 . Cituji:

Za vystavení tohoto stejnopisu či opisu lze požadovat úhradu vynaložených nákladů, jejíž výše nesmí překročit 100 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma maturitní vysvědčení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]