Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolužačka mě pomlouvá

Od: ajinka* odpovědí: 4 změna:

Ahoj potřebovala bych poradit co mám dělat když mě spolužačka pořád pomlouvá jednou se semnou baví jednou zase ne, přeje mi tu nejhorší nemoc, zakazuje mi si povídat a byt s ostatníma kamaradkama a sama se s nimi baví :( Mám přejít na jinou školu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vyprdni se na ni, prostě ji ignoruj. Pro takové lidi, je největší odměnou, když toho dotyčného naštvou, když vidí, že ti to vadí a tak. Když se budeš chovat, jako že ona je jenom vzduch, za chvíli ji to přejde. Nemá cenu, kvůli jedné trapné holce přecházet na jinou školu. A že ti zakazuje povídat si s ostatními kamarádkami? Cože?! A ty ji posloucháš? Ona je nějaký tvůj velitel?

iz*
hodnocení

1x

Spolužačka není tvůj nadřízený, učitel ani rodič, nemá ti tedy co zakazovat nebo nařizovat. Ty jako svéprávná sebevědomá dívka jistě víš, co je pro tebe správné, s kým se máš bavit, a koho máš radši ignorovat ...

Nemyslíš doufám vážně, že bys kvůli jedné nesnášenlivé a nevychované spolužačce měnila školu, že ne?

joule*
hodnocení

0x

Možná by to bylo řešení... Bohužel nikdy nevíš, jestli tam nebude něco horšího nebo stejně špatného... Dokud to neohrožuje tvé vztahy s ostatními spolužáky, na jinou školu bych nechodila. Jestli ti zakazuje se s nimi bavit, tak na to kašli a normálně se s nimi bav, do toho ti opravdu nemá co říkat! A jestli jim o tobě vykládá nějaké špatné věci, ukaž, že nejsou pravda - s nikým se nehádej, jen dokaž, že stojíš za to, aby se s tebou kamarádili. Buď milá na všechny, kteří ti nedělají nic špatného a ty ostatní prostě ignoruj (ale nepomsti se jim, to vytváří ještě větší nenávist a propast mezi vámi). Tohle by to mělo spravit. :)

cuca*
hodnocení

0x

Ahoj, pokud te nijak opravdu neterorizuje, myslim tim, ze by ses bál a, opravdu ji ignoruj. Bav se s jinými holkami a ji nechte byt. Pokud to neni rádoby velitelka, aby zakazovala tvym spoluzackam se bavit s teboutak to nebude problem.ma ctrnactileta dcera také prijde jeden den a nebaví se s ni tahle, druhy den ji stve jina, proste vztahy ve tride se meni,pokud te nesikanuje nech to byt,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]