Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,ve škole mám v dnešní době problémy ,není to šikana jak taková ale výsměch, mám chut vzít revolver a všechny je zabít ,držim se abych to neudělal,mohli byste mi poradit.
Čím víc na tobě bude znát, že ti to vadí, tím to bude horší. Nic si z toho nedělej a uvidíš jak rychle je to přestane bavit.
už to přestalo,jenomže já sem si to ještě zhoršil a pak se o tom dozvěděla celá škola už sem vystřídal 2 školy ,ve 2 škole jsem přestoupil kvuli tomu do jiné třídy ve který to je už dobrý ale pořád když jsem v tý škole tak sem divněj a chce se mi to tam celý podpálit i s nima všema dneska jsem si dal odklad ,doufám že se stoho dostanu,zkoušim ses stoho nak dostat ale nejde to,když třeba ven tak je slýším ajak se mi smějou,nezdá se mi to,je to skutečné.
Jestli jsi vystřídal 2 školy a tři třídy, tak popřemýšlej, jaký důvod k výsměchu mají. Je divné, že se ti smějí pokaždé, když přestoupíš. Opravdu to není jen dojem a stihoman?
Podpálením nic nezískáš.
doplněno 23.01.14 18:12:Chceš, aby z tebe měli respekt, a přitom nemáš respekt sám k sobě. Změna oboru, pokud je moc těžký, beru. Druhá změna, protože tě to nebaví, to už je na pováženou, a odklad? Já ti nevím, ale evidentně před každým problémem utečeš - a moc nechápu, proč tě v tom rodiče podporují (resp. souhlasili s přestupy). Takovým zbabělým utíkáním si situaci jen zhoršuješ a respektu dosáhneš těžko.
Začni na sobě makat, usmívej se, ukaž, že se s nimi chceš kamarádit. Možná jen ze sebe vyzařuješ nechuť a odpor, oni to vnímají a nemají zájem se s tebou bavit.
doplněno 23.01.14 18:23:Když něco uděláš špatně, poučíš se z chyby a příště budeš chytřejší. Je lepší něco zkusit a napoprvé to udělat blbě, než se celý život krčit v koutku, protože se všeho bojím.
z 1 školy sem přestoupil jenom kvuli tomu že to tam bylo těžký a ve 2 škole sem přestoupil do jiné třídy kvůli tomu že mě nebavil obor a nemohl sem tam být s nima ve třídě a pak sem si dal odkald protože na to nejsem zrovna psychicky dobře,kvůli to,mu sem změnil styl oblíkání a střih atd. aby semi nesmáli jenomže to trvá ,důvod výsměchu je jiný,když jdu ven tak semi smějou nemají ze mě respekt asi.
Pokud je to moc zlý, můžeš to říct rodičům, třídnímu... Třeba s tím něco půjde dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.