Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, často sportuji a jsem v tom dobrý, bohužel jsem v prvním ročníku na gymplu a něják mi to nejde skloubit se školou. Ve škole moc nestíhám a odpolende trávím tréninkem. Prosím nepište že mám vynechávat tréninky, nebo přestoupit na méně těžkou školu, to opravdu nejde..a když se večer vrátím, jsem rád že se neučím dva předměty, bohužel jich musím umět mnohem víc. Často jsem slýchával, že sportovci mají individuální plán, ale vůbec nevím co si pod tím mám představit? Myslíte, že by mi ho škola dala, když i reprezentuji ČR? Jak se o to žádá? A co by ten plán tedy obnášel? Děkuji mnohokrát!
individuální vzdělávácí plán znamená, že např. můžete vynechat ve škole kvůli tréninkům, upravit si docházku, domluvit si zkoušky jak Vám to vyhovuje apod...podejte si žádost na ředitelství a uvidíte jestli Vám IVP schválí nebo ne (od 18 let žádate sám, do 18 podepisují žádost rodiče)...Proč nemůžete přestoupit třeba na obor sportovní management (nebo obdobný, kde jsou zvyklí na profi sportovce?). Měl byste jednodušší život
doplněno 23.01.14 15:58:ještě budete muset doložit a zdůvodnit, proč si žádate IVP plán - potvrzení o reprezentaci ČR, povinných tréninzícch...
doplněno 23.01.14 16:03:IVP umožňuje studentům neúčast ve výuce v nezbytně nutném rozsahu v rámci tréninkového plánu a reprezentačním povinnostem.
S tím by problém nebyl, to už jsem dokládal na ZŠ když jsem někam jezdil závodit. Ale spíš mi jde o tohle - když teda nebudu muset chodit do školy, na některé hodiny, ono by to bylo asi jen na první hodiny, kvuli ranim treninkum, tak se to potom sám doučím a prof. mě někdy vyzkouší?..Ale taky mi jde o to, že ikdyž v té škole jsem, tak nemám čas se doma naučit to, co si tam napíšeme. Pokud mě chápete.
Ano, zjistíte si učivo a doučíte se sám. Můžete si zkoušku domluvit individuálně. Pokud nemáte čas na naučení a nezvládnete předepsané učivo aspoň na čtverky, tak stejně asi časem budete muset přejít na jednodušší školu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.