Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anglicky text 10 stran

Od: kkozelik* odpovědí: 11 změna:
Ahoj. Hledam: 10 stran A4 v Aj a plus preklad do cestiny (na dalsich 10ti stranach ).dale potrebuji 100 vypsanych slovicek s prekladem z tohoto textu. Text musi byt alespon trochu odborny - geografie (napr. USA, CR, tsunami, .. proste cokoliv co ma spolecneho s geografii) . Klidne stazeny z wiki.
Odmena tomu, kdo mi pomuze neco takoveho najit nebo to sam vytvorit.dik

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Účtuji si za jednu normostranu 100 Kč, zadarmo ani kuře nehrabe... Nabízím své znalosti, státní maturita minulý rok za jedna. :-P

kkozelik*
hodnocení

:) to si asi neplacneme :-D jste moc drahy. Me bohate staci kdyz mi to najdete uz nekde na netu a jen mi to cele prodate..

A co takhle si sednout a napsat to pekne poctive sam? Potom se muzete zamyslet za kolik to prodate dalsim...Holt bez prace...

Když tak jsem moc drahá. No, pokud chcete jenom něco stáhnout z internetu, tak co vám v tom brání, to přece zvládnete sám, ne?

hodnocení

1x

@kkozelik: Ber to ! Překladatelské agentury jsou skoro 3x dražší, cca 275 Kč za normostranu ! Podívej se třeba tady.

doplněno 22.01.14 17:19:

Oprava odkazu: Podívej se třeba tady.

hodnocení

1x

Asi stárnu, když já chodil do školy, tak by mne nic takového ani nenapadlo, prostě bych zabral a vypracoval si to sám.

Ale je to dobrá průprava do života, pocit, že všechno se dá koupit nebo si někoho zjednat, kdo to za mne udělá. Jenže ono to tak docela nefunguje.

rychnovekl
hodnocení

0x

Zdravím Vás, znáte knihu: ,, Otázky a odpovědi"? Je tam zrcadlový text (vlevo english a vpravo cz)

kkozelik*

To je velmi dobrý nápad! :) děkuji.. ale nedaří se mi žádnou najít :/

rychnovekl

Ahojkan, takže ji nejspíše znáte, myslím že ano. Ale pro jistotu, jsou tam různá témata na několik stránek

rychnovekl

Tak jsem se podíval na odkaz, který tu udávají, je to www.infoa.cz v domnění, že tam aspon něco najdu, ale je tam jen poslech zdarma. No, tak sry

rychnovekl

No, udávají tu běžnou cenu 299 Kč, ale to už bude asi 4-5 let, co ji mám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]