Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funkce- vysvětlení

Od: thess66 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, ve škole jsme začali probírat lineární funkce a já vůbec netuším co s tím. Zaprvé nechápu, jak mám vytvořit graf podle předpisu, za druhé jak mám doplnit tabulku a taky jak z tabulky udělat graf. Prostě v tom úplně plavu, což se mi moc často nestáva, tak bych byla ráda za jakoukoli pomoc. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

athenaise*
hodnocení

0x

thess66 zkus prozatím tohle, je složité vypisovat vše, co je funkce a jak se kreslí graf, ju?

matematika.cz/...

hodnocení

0x

A víš, co je funkce, nebo jste se rovnou pustili do lineárních funkcí a je to tedy pro debe dvouslovný termín pro jednu věc:

rychnovekl
hodnocení

0x

Čau, toto bude i pro tebe jednoduché, ale až přijdeš na princip příkladu. Takhle je to vždycky, uvidíš. Když tak ještě napiš, ale asi ti bude stačit odkaz od ... cauk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]