Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chodím na osmiletý gympl a příští školní rok budu maturovat a už bych si měl vybírat kam půjdu dál, velice mě zaujalo zubní lékařství (pocházím z doktorské rodiny a zubařů máme asi 6), z fyziky, biologie a chemie stabilně prospívám s jedničkama a dvojkama (ale známky z chemie a biologie nejsou moc směrodatné, protože mě učitelka neměla ráda a zcela objektivně se mi vždy snažila pohoršit, takže bych měl mít samé jedničky) a pravidelně se účastním krajských kol v biologické a některých dalších olympiádách.
Problém ale je, že jsem "lajdák" a celkový průměr na vysvědčení mám vždycky mezi 1,5-1,7 z patnácti předmětů.
Mám šanci se s takovou dostat na Zubní lékařství (nejradši bych byl v Brně, připadně v Bratislavě, abych nemusel daleko dojíždět) děkuji
Zubařů je velký nedostatek, takže se určitě na školu nedostaneš, aby tento nedostatek v českém Kocourkově dále trval)
Děkuju za odpovědi a ještě jsem se chtěl zeptat, nevíte o nějakém přípravném kurzu na příjimačky v Brně a okolí? povedlo se mi vygooglit jen jeden a ten začíná už příští týden, a to je na mě moc brzo
Děkuji
Kurz přímo na LF (hádám, že bude opět od podzimu): med.muni.cz/...
Tutor: tutor.cz/... (ale opět asi budou nové), jen se to snaží vztáhnout směrem k přijímačkám (budou cca v květnu - červnu viz web fakulty), protože to mají zájemce, jinak to není moc aktuální - můžeš zkusit napsat dotaz, kdy budou nové kurzy.
Sokrates (už začal): sokrates.cz/...
Kam po maturitě: kampomaturite.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.