Nejste přihlášen/a.
Hlavně záleží na tom, kdo tam učí. Když jsem chodila na nauku, vystřídali se mi 3 učitelé. 1 z nich byl perfektní, výuka s ním se dala určitě považovat za kvalitní, u druhého to bylo trošku horší, ale něco nás přece jen naučil. Třetí učitelka nás nenaučila vůbec nic, byla sice hodná, milá, jako člověka jsem ji měla ráda, ale jako učitelka se neosvědčila ani trošku.
Co se hry na nástroj týká, je to to stejné. Já měla celých 8 let moc hodnou učitelku, co mě toho hodně naučila, co se ale týká výběru skladeb, bylo to horší. Byla to vyloženě stará škola a od toho se odvíjel náš repertoár, což způsobilo, že mě pak hraní přestalo bavit a to je škoda. Kamarádi, co měli mladší učitele, hráli moderní skladby, mohli si i donést svoje písničky a tak...to pak to hraní musí bavit o moc víc.
Takže bych si něco zjijstila na konkrétních ZUŠkách nebo soukromých školách...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.