Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Známka s mínusem

Od: kajuna* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chci si vypočítat průměr známky z dějepisu,ale na elektronické žákovské se mi neukazuje průměr, tak jsem si stáhla program na počítání známek i s váhou. Mám tam jednou 3- a nevím, jestli se známka s mínusem, např. 3-, bere jako 3,5. Když jsem do toho programu napsala 3- a pak jsem místo 3- napsala jen 3, vyšel mi stejný průměr. Když jsem tam dala 3,5 ten průměr už byl horší. Nevíte někdo, jestli se to 3- počítá jako 3,5? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj:)Ano,známka se počítá jako 3,5.

poctar

Nebo:

1- odpovídá 1,25

1-2 odpovídá 1,5

2 odpovídá 1,75

poctar

2+ odpovídá 1,75

111®

to je věc názoru.já když ynámkoval tak platilo:

1 do 1,1

2 do 2,2

3 do 3,3

4 do 4,4

od 4,5=5

takže to mínus můžebýt různé.

hubas*

2=2

2- = 2,25

2/3 = 2,5

3+= 2,75

3=3

...takto to kdysi známkoval můj ctěný učitel a myslím, že měl recht!

hujer123*
hodnocení

0x

To snad je logické, že 3- je horší, než trojka, ne?

hodnocení

0x

Připomněla jste mi našeho matykáře na gymplu... jak byste asi dala do programu výraz 1 - 2, dvojka malá, dvakrát podtržená? Jeho známkování bylo nesmírně malebné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]