Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Status studenta

Od: tomis* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Potřebuji si zachovat status studenta a nejspíše budu vyhozen z VŠ a tak ztratím status studenta je možné jít na střední či učiliště? Má s tím někdo nějaké zkušenosti?

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím, když jste byl na VŠ, tak přece už máte SŠ hotovou. Proč chodit na další? Přejděte na denní studium na VOŠku (vyšší odborná škola) a statut studenta Vám zůstane. Možná by to šlo nějak domluvit na podobný obor, který studujete na VŠ, abyste nemusel čekat do září. Zkuste dodělat 1. semestr a pak přejít. Poptejte se na voškách ve Vašem okolí...hlavně na soukromých (platí se) by to možná nějak šlo domluvit. Jinak až v novém školním roce...uvidíme jak se vyjádří další..

tomis*
hodnocení

Je mi téměř jedno kam se upíchnu, hlavně nesmím přijít o status studenta, ale znám pár lidí co si udělali maturitu na obchodce a pak si udělali vyuční list, ale zajímá mě zda mě příjmou a zda to vůbec jde v polovině roku? Od začátku roku to jde úplně normálně ale netuším zda v půlce roku? A jak je to s tou vyžší odbornou tam to tak jde v polovině roce přejí? Od září chci jít na jiný obor, takže potřebuju jen přechodně někam.

Díky za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]