Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit na jakou školu bych podle vás měl jít. O Olomoucké jsem slyšel, že mezi žáky vládne šikana atd., ale Purkyňova je zase mnohem hůře vybavená. Pravděpodobně bych chtěl jít na Mechanik elektronik. Pokud by jste věděli i o jiné dobré škole poblíž, budu jedině rád. Případně bych potřeboval poradit, rád bych si hrál s tím, že bych si např. vyráběl reproduktory a já nevím. Prostě umět s elektronickými obvody atd., ale informatika by mě také dost možná bavila a průměr na to mám. Ale tam se také bojím, že spousty lidí teď chodí na informatiku a tak abych si našel práci s tím že bych samozřejmě šel na VŠ a stejně tak s ME.
Olomoucká je kvalitní škola, což o Purkyňce říci nelze. Vládne zde šikana ze strany učitelů, dokonce vymyšlená klasifikace k likvidaci žáka. Ředitel nic neřeší, ani stížnosti rodičů, Zajímá se pouze o opravy budovy a výchovný proces a kvalita výchovně vzdělávacího procesu a žáci i jejich budoucnost, je mu lhostejná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.