Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupeni od smlouvy

Od: mark* odpovědí: 2 změna:

Zdravim-ze zdrav.duvidu jsem pozadala jazyk.skolu o odstoupeni od smlouvy,presto po mne vyzaduji zaplaceni skolneho.ve smlouvnich podmikach se uvadi,ze pokud se opozdim s platbou,budou po mne vyzadovat sankci.Dale pak pisi,ze spolecnost muze odstoupit od smlouvy pokud skolne neuhradim,nic dalsiho.

navic by mne zajimalo,zda-li jse smlouva vubec platna,pokud v hlavicce smlouvy je spatne napsane datum meho narozeni?

Dekuji Marketa

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
A dojit do jazykovky a zeptat se jak postupovat, pokud se zdrav. duvodu nemuzete chodit?
Myslim, ze pri zdrav. duvodech se da domluvit nejlepe. V jinych pripadech je vraceni/ stornovani penez daleko horsi.

iz*
hodnocení

0x

Chyba v datu narození neznamená neplatnost smlouvy. Najděte si na webu školy její obchodní podmínky, pročtěte důkladně smlouvu a studium ukončete podle podmínek ve smlouvě a ve VOP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]