Nejste přihlášen/a.
Ahojky
Potřebovala bych poradit s pár věcma začnu asi s tim co je v nadpise.Takže chodím na gympl do druhého ročníku malého stupně v ZŠ sem měla samý v prváku 5 dvojek. Psychicky mě to dost vzalo a byla sem nadně ale něják sem to přežila. Sestra která je v osmáku mi řekla že prvák je vždycky nejhorší a že sem teprve poznávala učitele a jak učej co požadují v testech atd. Začal novej školní rok a známky byli poměrně dobrý. Až an prosinec.. tam sem si to všechno pohnojila.. A ted sme psali test z češtiny. Já se na to koukla procvičila to a ělo mi to tak sem to nechala bejt a o vikendu na internetu zjistim ze mam 4! Byla sem si jistá že tam mám na nejvíš 2 chyby. Kamarádka která s evubec neučila pri hodine hraje na mobilu ignoruje učitelku dostala 1. Ja to nechapu.. Nemáte nějakou radu jak se na tyhle diktovaný testy připravovat?
"tak sem to nechala bejt a o vikendu na internetu zjistim ze mam 4! Byla sem si jistá že tam mám na nejvíš 2 chyby."
Takhle píše studentka 2. ročníku gymnázia? No nazdar ! Jestli chceš lepší známku, tak bys měla hodně zabrat a ne se tady rozčilovat !
Rada je vrátit se k základům č. jazyka, které se učí na základní škole a pořádně si je dostudovat.
Jak píší ostatní, jen ve své otázce máte spoustu chyb. Kolik jste si jistá, že máte v dotazu chyb, bez překlepů? Tady byste to ani se zavřenýma očima za čtyři nedostala. Chápu, že v diktátu neřešíte skloňování, první pád množného čísla vám učitelka nadiktovala, ale rozhodně nezněl "věcma". Známky byli, také o lecčemž napovídá.
Na dikktované teszy se překvapivě dá nejlépe připravit psaním diktátů a zvládnutím gramatiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.