Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přežít zítřek?

Od: polik odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer. Chci vás poprosit o radu ohledně zítřka. Jedu na den otevřených dveří jedné střední školy, kterou jsem si vybral. Jenomže mám hroznou trému. Nevím, jak se zachovám až vejdu do dveří a nebudu vědět kam mám jít, co dělat, koho oslovit a hlavně se budu hodně stydět. vím , že je to hloupá otázka, ale to už jsem celý já - jsem nervózní z každé "větší" akce, která mě čeká. Proto vás prosím, poraďte mi, co mám dělat, až tam vejdu? Díky za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj, nedělej z toho vědu ! Všichni ostatní na tom budou stejně, tak se mezi ně zamícháš, prohlídnete si školu, učitelé vám o ní něco povědí. Bude to docela zajímavé, uvidíš ! Tak s chutí do toho, až tam budeš studovat, najdeš spoustu bezva kamarádů, máš se na co těšit !

hodnocení

1x

Den otevřených dveří Tě nemusí nijak děsit. Horší pak bude stát před tabulí a být zkoušený. Zatím o nic nejde.

Budete tam všichni trochu vykulení, nikdo to tam nenzá, budete tam poprvé. Prohlédnete si školu, průvodci vám o ní něco poví, o výuce, předmětech apod. Nic na tom není. Budeš jen jeden z davu.

Ještě otázka? Proč s Tebou nejde do školy taťka nebo mamka? S mým vnukem tam jeli oba rodiče, necítil se tam tak sám a oni aspoň vědí, co bude kluka čekat dostane-li se tam. Pokud rodiče mají o dítě zájem, byla bych pro to, aby se zúčastnili s ním, udělají si aspoň o škole nějaký názor. A ne ho tam nahnat samotného. Jaga.

jojo*
hodnocení

0x

taky mám vždy přehnaný nervy z každé akce. ale tady nebudeš sám. bude tam dost takových, jako ty, co se přijeli podívat, vejdou a budou se rozhlížet, někdo se vás jistě ujme...pak už to půjde

luke237
hodnocení

0x

Bude tam dav lidi. Mezi nima se ztratis :) Drz se davu a budes vedet, kam jit.

Jinak jestli se tam dostanes driv, nez dorazi davy, tak tam na 100% bude cedule na hlavnim vchodu do skoly, kde budou nejake informace a pak tam budou sipky k nejakemu shromazdovacimu mistu, kde se vas pak jako skupiny nekdo ujme, provede vas skolou a vsechno vam ukaze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]