Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou střední školu

Od: terka17* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám takový problém.

Jsem ve třetím ročníku střední zdravotnické školy a uvažuji o přestupu na jinou střední školu.. Už dlouho mě zdravka nebaví a já jsem myslela, že to nejak dokopu do maturity, ale začla mi praxe a já zjišťuji, že na takovou práci nemám žaludek. Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte, zda je možné přestoupit teď a né čekat až do pololeti,

Díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hlavik*
hodnocení

0x

Přestup je možný kdykoliv, stačí si najít jinou školu a domluvit se tam.

terka17*
hodnocení

Dekuji za informaci
luke237
Nechce se mi nejak verit, ze by slo prestoupit behem skolniho roku. Myslel jsem, ze jeto mozne jen k zacatku skolniho roku. V tomto pripade tedy az v zari pristiho roku. Na druhou stranu uplne nejlepsi reseni je zeptat se na nove skole, kam chce tazatelka prestoupit, kde ji presne reknou, co a jak.

iz*
hodnocení

0x

Přestup na jinou ěkolu je možný i v průběhu školního roku, podmínky přestupu stanoví ředitel školy, na kterou žák přestupuje.

Zpravidla je nutné do určitého data složit rozdílové zkoušky z předmětů, jež žák na původní škole neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]