Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedna čtyřka a trojka - vysvědčení

Od: terka94 odpovědí: 3 změna:

Ahoj jsem v 8. třádě vždy jsme měla jedničky na vizo a ted na pololeti tři dvojky a ted mi hrozi trojka a čtyřka (nějaké ty dvojky taky ale ty mi neva) ale to mi vubec newa ale mam vysokou absenci a z přírodopisu mě bude každým dnem zkoušet a já jsem tak nervozi že se to tím nemůžu ani naučit z chemie mam 4, 4 a 1 to je podle mě trojka ale on ten učitel si na mě asi zasedl a jestli dostanu čtyřku mamka mě zabije je připravená na dvě trojky a ja z těch nervů sem ji to ani neřekla a nemužu se to naučit nejde to mamka je pořád v práci takže se s mnou učit nemuze prosím co mám dělat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

1x

No Terezko, nic moc... trošku jsi se na to vy...kašlala celý půlrok a ted máš posledních 14 dnů jak to spravit. Dneska je pátek- přes víkend sedni doma nad knížku z přírodopisu - není to tak složitý - učíte se přece člověka, ne? To si určitě pamatuješ, tak se uč a navečer popros mamku, at tě z toho vyzkouší. Na neděli si nech zase chemii, nauč se a máma to s tebou může procvičovat (značky a tak.) A v ponělí - dokud to budeš mít v hlavě čerstvé se nech vyvolat. Dej do pořádku sešityl - za to ti může učitel přidat na známce - za úpravu a snahu. Co třeba referátek? nepomohlo by to?

mamce se pokus v klidu vysvětlit jak to vypadá a uvidíš že ti pomůže. Nezlob se na mne ale ve 14 letech už se učit můžeš sama tak to nesváděj na ni. Tohle vysvědčení je pomalu nejdůležitější z celé ZŠ - podle něj tě na střední školu přijmou nebo nepřijmou, tak koukej udělat maximum, přestaň se nervovat a MAKEJ!

lidka*
hodnocení

0x

Ale Terinko, ono to nebude tak strašné, maminka Tě určitě nezabije. Ale ještě musíš trochu zabojovat a určitě se Ti povede něco zlepšit. Možná jsi na to trošku kašlala a najednou je konec roku a moc času už nezbývá, že? *nevi* Tak stejně je venku ošklivo, sedni ke knížkám, přestaň se nervovat a šprtej! *cteni* Najdi si na řeč s mamkou volnou chvilku, jemně ji připrav na možné horší známky a slib ji, že se pokusíš to ještě napravit. Uvidíš, že Ti hlavu neutrhne a když to dopadne líp, tak bude moc ráda. *ua*

hodnocení

0x

Kdepak asi bude příčina, honit bycha 14 dní před vízem. Absence vznikla jak? Nemocí?! Hledáš odpověď, pokus se dohnat co se dá na posledních prověrkách a mamince o tom řekni. Proč se z jedničkářky stala čtyřkařka víš jenom ty. Právě toto vysvědčení je hodně důležité pro výběr SŠ. Obratem to řekni doma mamince a pokus se zachránit co nejvíc společně s ní, nebo i s kamarády spolužáky a pokus se zaangažovat i kantory kteří tě mají z těchto předmětů. Doučování a tak. Musíš ukázat, že na to nekašleš úplně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]