Nejste přihlášen/a.
Nezlob se na mne, ale to není kamarádka a už vůbec ne nejlepší!
Zkus jí párkrát nechat opsat chybu, kterou na poslední chvíli opravíš, ale jí už to "nestihneš" říct ...
Pak by si měla začít zvykat spoléhat se radši sama na sebe.
Samozřejmě, že by bylo lepší by bylo si s ní promluvit přímo, ale nějak nevěřím, že by tvá "nejlepší kamarádka" něco změnila.
doplněno 17.02.14 16:24:Oprava: Původně jsem napsala "Zkus jí párkrát dát opsat chybu, ..." a při opravě/změně na "nechat" už jsem si nevšimla zájmena.
Správně tedy mělo být: "Zkus ji ... "
Když jí poradší, doplatíš na to. Když neporadíš, vydírá tě svou uražeností. Moc pěkná "kamarádka".
Narovinu jí oznam, že už jí radit nebudeš, a jestli se s tebou kvůli tomu nebude bavit, tak že tě to mrzí, ale vydírat se nenecháš. Pokud se s tebou fakt bavit přestane, tak ses aspoň zbavila jedné pijavice, kterou jsi považovala za kámošku.
Ahoj, já mám taky takový problém, že všechno co mám mi kamarádka opíše, vůbec se neučí a zrovna včera jsem ji dala opsat domácí úkol z matiky, jelikož jsem to neměla bez chyby ona taky ne, měla stejné známky jako já, když se učitelka dneska ptala svedla to na mě a já dostala 5. Protože jsem v 9.třídě nechci už nic řešit a dokončit školu, dostat se na jinou a naní zapomenout... pamatujsi, když tě naštve tak si řekni že nakaždou svini se voda vaří a nechto plavat... mě to aspoň pomáhá a víš, že když se dostane na střední školu tak si bude muset najít jinou ,,kořist,, nebo se bude začít učit
Připomíná mi to moji příhodu z hodiny chemie na gymplu. Měli jsme hodinu 1x za týden. Dostali jsme tehdy úkol z učebnice. Kamarádka učebnici neměla, tak jsem jí svoji půjčila. Ona mi ji ale do té další hodiny nepřinesla, takže jsem úkol neměla. Na hodině se pak vymluvila, že nemá učebnici, a úkol jí byl prominut. Já dostala za 5. Nic jsem tehdy neřekla, což mě dodnes mrzí... Takže pryč s takovými "kamarádkami"!
Omlouvám se, že píšu po tak dlouhém čase, ale tohle jsem musela dát k dobru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.