Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průměr z matiky

Od: lol* odpovědí: 11 změna:

Zdravím, můžete mi prosím poradit? Mám průměr z Matiky 2,04 a zanedlouho budeme psát písemku která bude mít váhu 5. Když jí "poseru" tak na čtverku + - ,jak se mi ten průměr změní? Jinak mám 11 známek a 3 znich mají váhu 2.

Díky za odpovědi. :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x

Nevím kdo ti odpoví, nikdo neví co za známky máš a jaké váhy podle tohohle to asi těžko někdo přesně pozná! Jinak tohle by sis mohl spočítat sám je to lehké pokud svoje známky znáš a nebo je sem všechny napiš i jaké jsou váhy !

lol*
hodnocení

2 2 2 1 2 3 1- 3 1 1 2 6 5 5 2 2 9 4 5 2 6 5 Můj průměr

lol*
hodnocení

Asi už víte do jaké třídy chodím -.- :-D

jokeer*

Mě to vyšlo asi tak 2,2142857142857142857142857142857 tedy 2,14 ale ty známky jsou divné v životě jsem váhu 9 neviděl.

jokeer*

Edit: vyšlo to 2,21 jsem to poplet :D

@jokeer U nás se vede úplně běžně váha 10 na známky z čtvrtleních písemek.

Tuším, že chodíš na hnojárnu, tam se takhle sprostě asi mluví normálně. My to tu rádi nevidíme !

lol*
hodnocení

Mám ty známky přímo z bakalářů.. :)

jokeer*

OK snad je to dobře a je to tedy těch 2.21 vám bakaláři nepočítají průměr? Nám tedy jo, ale záleží jak to škola má nastavený.

iz*
hodnocení

0x

Asi tě zklamu, ale na průměru až tek nezáleží. Průměr je pouze orientační, do výsledného pololetního a výročního hodnocení se toho promítá mnohem víc.

To je dobrá připomínka, ale já doufám, že tohle tazatel ví, když se neptal, jakou dostane výslednou známku, ale jak se mu změní průměr. I když kdo ví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]