Nejste přihlášen/a.
Je to trochu blbé, ale já chci poprvé bulat školu a nevím jak. Chodím do prváku a nikdy na základce ani na střední jsem ještě nebulal. Neměl jsem to zapotřebí. Ale teď je ve škole fakt hnusná nuda, já mám úplně nervy a nejraději bych vypadnul vždycky. Tak rodiče kdyby se to dozvěděli, tak mi dají co proto, takže jim říct o omluvenku nepřipadá v úvahu. Spíš bych chtěl poradit, jak se ve škole omluvit, aby to nezjistili rodiče? Do žákovské se nedívají, známky jsou na netu, takže si napsat omluvenku a podepsat bych i risknul :D Je to sviňárna, ale taky bych chtěl někdy zkusit bulat. Jak vidím kámoše, tak se jim směju ale chci to zkusit :D
Neberte to jako radu k něčemu blbému, berte to jako dobrý čin (ale některé poctivé mozky si zas budou říkat, že si nemám nic dokazovat a jít do školy)
Děkuji
Po čtvrté hodině se smí vycházet ze školy, stačilo by se domluvit se spolužákama, že tě pak nenahlásí, až se učitel bude ptát na chybějící. Je tu ale riziko, že si všimne sám a navíc bys musel čekat na tu čtvrtou hodinu.
Pak už by ti zbývalo jedině si tu omluvenku zfalšovat (pokud jsi už trochu chyběl, rodiče nebudou zjišťovat jestli máš zameškáno 40 nebo 50 hodin :D)... Na netu to být může, ale jestli se tím myslí takový ten "bakaweb", tak tam to nikdo nedává :D
Otázkou je, zda až někdy budeš vážně nemocný, si rodiče nevšimnou té jedné omluvenky navíc v žákovské. Možná by stálo za to uvažovat o nějakém podfuku, jako že jsi nemohl žákovskou najít tak ti omluvenku "maminka napsala" na papírek
Hodně štěstí a snad tě to záškoláctví pak přejde :D
Dělat lumpačinky, panečku, to chce fištóna. A ten ty, podle svého dotazu, rozhodně nemáš. Ptát se lidí, jak podvádět, to je podle mě ubohost. Ostatně stejně jako někomu radit jak na to.
doplněno 10.01.14 09:18:Nebuďte impertinentní. Položil jste otázku, já jsem odpověděl. Pokud nechcete slyšet odpovědi, které jsou vám nepříjemné, nezveřejňujte dětinské otázky.
BTW Mám dojem, že v naší politice se pohybují spíše lidé vašeho typu osobě vím, že bych mezi ně nezapadl.
Koukám že jsem asi zaspal dobu. To už se známky nepíší do žákovských knížek a dávají se na internet, kde se do nějakého účtu mohou rodiče či kdokoliv jiný přihlásit a zkontrolovat to? Tak to jsem nestihl zažít. Za mé doby se rodiče o studijních výsledcích dozvídali pouze ze žákovských knížek nebo na třídních schůzkách. A to jsem maturoval v roce 2008, takže si nepřipadám jako příliž starý. Ale k věci. Taky jsme ve škole blbli, nejvíce oamatuju ze základky, to jsme si fakt užili, ve druhé třídě jsem měl i 2ku z chování a plný notýsek poznámek. Ale všechno vesměs jenom takové klukoviny. To na střední jsem si už tolik nevyhazoval z kopýtka. My jsme měli na omluvenky na střední škole sleciální "Omluvný list" do kterého se psaly omlovenky. No a tak nebylo nic jednoduššího, než nahlásit ztrátu a nechat si vystavit nový omluvný list. Takže dost lidí mělo 2 omluvné listy. Omluvenku si každý psal sám. To nebyl žádný problém zfalšovat. Nám to navíc ulevil i nový zákonm podle kterého mohli žáky a studenty omlouvat pouze rodiče a ne lékaři, takže stačilo falšovat jen podpis, což bylo mnohem jedudušší, než razítko od doktora. Takže jestli Vaše škola používá omluvné listy, nahlašte ztrátu ať máte 2.
Docela dobře jsi to odhadl, alespoň já to doporučovat nebudu. Záškoláctví, podvod...
Je takové pořekadlo, že "na každé prase se někde vaří voda", jiné o božích mlýnech, anebo "kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe".
Zatím máš naději, že až ve škole budoe z podobného bulání velký průser, budeš se smát Ty, a ostatní to odnesou, třeba (podmíněným) vyloučením. Ještě si to rozmysli, než uděláš jednodenní kravinu, které pak třeba budeš litovat celý život...
Musíš si rozmyslet co vlastně doopravdy chceš,to je základ...pokud ti o to vzdělání opravdu jde tak asi jiná možnost než to prostě překonat není,můžeš navštívit i nějakého psychoterapeuta nebo studijního poradce
Mě za podobnou chybu život pěkně nakopal,byl jsem mladý a hloupý,utekl jsem z inženýra a už jsem se k tomu bohužel nikdy nevrátil...než jsem si udělal firmu pěkně jsem musel bojovat o každou korunu
Omluvenkami ať jsou od kohokoliv tak si nepomůžeš,učivo ti začne stále a stále víc utíkat,začneš se dostávat pořád a pořád víc do většího problému...buď to opravdu dělat a překonat se,nebo jít na něco jiného případně zkusit pracovat
Díky.
Samozřejmě nejsem ten typ, kterému je škola jedno. Chci něčím být, a mám i takovou vůli, že bych kvůli nějaké písemce nebulal. Zatím jsem se nedočkal odpovědi (jak překvapivé, jste charakteří, když mi radíte takhle nezáškolácky, opravdu ) Díky
(myslím to upřímně) Ale simulování, na to se můžu vybodnout. A to co děláme ve škole, to jsme dělali dávno na základce. A mě tak učivo ani nezjajímá, vždycky to nějak dotáhnu.
Ještě jednou díky.
Když ti to váýjde tak to pak budeš dělat pořád..to je moje zkušenost..jinak normálně..omluvenku sám..nebo přijít na hodinu a pak na další odejít a doufat, že tě nikdo nenahlásí že chybíš a když se na to příjde tak pak říct, jakože si musel k doktorovi, zapoměl jsi na to, chtěl jsi to o přestávce říct učitelce ale v kabinetu nebyla, že už jsi spěchal a musel jsi jít..a rodičům řekni to samo..
Dá se to udělat jedině když nosíš omuvenky s dvou měsíčním zpožděním, když budeš nemocnej tak s necháš napsat omluvenku od mamky a pak ju neukážeš ve škole, pak půjdeš třeba za školu a dopíšeš si datum a pak ju ukážeš třídní, takhle jsem to udělala ve třetáku asi 3x abych se vyhla testu a mohla jít o týden pozděj na zkoušení před tabuli protože t bylo jednodušší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.