Dobrý den, chodím do devátého ročníku zš. Právě bude nastávat konec prvního pololetí a uzavírají se známky. A bohužel dostanu nejspíš trojku ze semináře z češtiny (i tento předmět se píše na vysvědčení) a já mám vybranou střední zdravotnickou školu, protože bych moc chtěla být zubním technikem. V 1. pololetí osmé třídy jsem měla jednu trojku a ve druhém pololetí jsem měla vyznamenání. Dále chodím na různé olympiády jako např. Přírodopisné olympiády apod. A vždy jsem aspoň na pátém místě. Dokonce i z češtiny jsem byla na olympiádě a skončila jsem v lepší půlce . SCIO testy z češtiny jsem měla 72 percentil. A přesto se bojím , že se nikam nedostanu. Kromě trojky ze semináře z Jč mám dost dvojek z předmětů jako jsou matematika ,fyzika, český jazyk, němčina, finanční gramotnost a seminář z matiky. Jinak mám jedničky. Spousta učitelů říká že jsem velmi chytrá ,ale neučila jsem se. Mám nějakou šanci dostat se na SŠ?
Sanci urcite mas. Znamky to nejsou spatne. V nejhorsim se na skolu nedostanes jen na zaklade prumeru (jestli neco takoveho tvoje stredni skola nabizi), ale budes delt prijimacky. A protoze tvrdis, ze jsi docela chytra, tak prijimacky urcite udelas lepe nez vetsina ostatnich holek, ktere se na tu skolu hlasi take.
Znám lidi co to dali s 4kou na vysvědčení. Takže ty jsi až moc chytrá. Popř: že je to nějaká jako hodně prestižní dobrá škola o který je velký zájem, tak na odvolání myslím, že to dáš určitě. Jo a ještě něco, nemá cenu se stresovat já to znám, ale strach a stres nic ve výsledku nezmění. Vím, že pomáhá o tom mluvit s přáteli ty ti vždycky řeknou, že to zvládneš a to ti dodává sebevědomí a odvahu Good Luck :D
Kazda skola ma podminky prijimaciho rizeni. Muzou byt pro kazdou skolu i obor jine! Najdes je na webu skoly, kam chces jit. Uz by je meli vyvesit Podle toho uvidis, jak moc se berou znamky vpotaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.