Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jestli se dostanu na SŠ

Od: nikoll751 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chodím do devátého ročníku zš. Právě bude nastávat konec prvního pololetí a uzavírají se známky. A bohužel dostanu nejspíš trojku ze semináře z češtiny (i tento předmět se píše na vysvědčení) a já mám vybranou střední zdravotnickou školu, protože bych moc chtěla být zubním technikem. V 1. pololetí osmé třídy jsem měla jednu trojku a ve druhém pololetí jsem měla vyznamenání. Dále chodím na různé olympiády jako např. Přírodopisné olympiády apod. A vždy jsem aspoň na pátém místě. Dokonce i z češtiny jsem byla na olympiádě a skončila jsem v lepší půlce . SCIO testy z češtiny jsem měla 72 percentil. A přesto se bojím , že se nikam nedostanu. Kromě trojky ze semináře z Jč mám dost dvojek z předmětů jako jsou matematika ,fyzika, český jazyk, němčina, finanční gramotnost a seminář z matiky. Jinak mám jedničky. Spousta učitelů říká že jsem velmi chytrá ,ale neučila jsem se. Mám nějakou šanci dostat se na SŠ?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Sanci urcite mas. Znamky to nejsou spatne. V nejhorsim se na skolu nedostanes jen na zaklade prumeru (jestli neco takoveho tvoje stredni skola nabizi), ale budes delt prijimacky. A protoze tvrdis, ze jsi docela chytra, tak prijimacky urcite udelas lepe nez vetsina ostatnich holek, ktere se na tu skolu hlasi take.

kami95
hodnocení

0x

Uplně klidně se tam dostaneš..

jokeer*
hodnocení

0x

Znám lidi co to dali s 4kou na vysvědčení. Takže ty jsi až moc chytrá. Popř: že je to nějaká jako hodně prestižní dobrá škola o který je velký zájem, tak na odvolání myslím, že to dáš určitě. Jo a ještě něco, nemá cenu se stresovat já to znám, ale strach a stres nic ve výsledku nezmění. Vím, že pomáhá o tom mluvit s přáteli ty ti vždycky řeknou, že to zvládneš a to ti dodává sebevědomí a odvahu :) Good Luck :D

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Kazda skola ma podminky prijimaciho rizeni. Muzou byt pro kazdou skolu i obor jine!
Najdes je na webu skoly, kam chces jit. Uz by je meli vyvesit ;)
Podle toho uvidis, jak moc se berou znamky vpotaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]