Ahoj, prosím PORAĎTE mi s tímto úkolem, nemůžu na to vůbec přijít. Tuto látku absolutně nechápu.. horší je, že zítra z ní možná budeme psát písemku. Musí se mi povést, protože mi teď záleží na vysvědčení. Jdu totiž na střední školu. Zde je zadání příkladu: Pán měl od začátku loňského roku měsíční plat 10 520 Kč. Od kterého měsíce mu byl plat zvýšen o 1400 Kč, když za rok vydělal 133 240 Kč? Za postup řešení tohoto úkolů bych vám byl opravdu vděčný. Děkuji mnohokrát za záchranu
Má vůbec cenu chodit na střední školu, když takovýhle jednoduchý příklad nechápeš? Co tam budeš dělat? Bude hůř a podstatně.
tahn
Máte asi pravdu.. nemá to cenu chodit na střední školu.. proč taky se znamkama který mám? Myslím že se čtyřma dvojkama se hodim tak na podprůměrnýho popeláře
Neboj, na střední školu klidně běž, já jsem ji taky vystudovala a byly věci, které jsem v matematice nepochopila dodnes a nedokážu je ani vypočítat. Naštěstí jsem je ani nikdy nepotřebivala. Ono záleží i na tom, na jakou školu chceš jít, jsou samozřejmě školy, kde je matematika na předním místě a takové, kde tak důležitá není
Držím Ti pěsti
tahn
Díky za povzbuzení chci jít na grafickou školu... Jenže on je problém možná v tom, že učitelka nám vysvětluje látku, což je v pořádku, jenže při procvicovani na příkladech počítáme pořád takřka stejné slovní úlohy, akorát s jinými čísly. Potom se dostaví příklad, u kterého ani neumím udělat zápis a je to...
dobrman*
Tak si zkus zakoupit na procvičování nějakou cvičebnici s příkladama nebo zkus poprosit i učitelku, vysvětli jí svůj problém, jistě by Ti taky něco půjčila či Ti poradila, kde si to procvičovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.