Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím PORAĎTE mi s tímto úkolem, nemůžu na to vůbec přijít. Tuto látku absolutně nechápu.. horší je, že zítra z ní možná budeme psát písemku. Musí se mi povést, protože mi teď záleží na vysvědčení. Jdu totiž na střední školu. Zde je zadání příkladu: Pán měl od začátku loňského roku měsíční plat 10 520 Kč. Od kterého měsíce mu byl plat zvýšen o 1400 Kč, když za rok vydělal 133 240 Kč? Za postup řešení tohoto úkolů bych vám byl opravdu vděčný. Děkuji mnohokrát za záchranu
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
dobrman*
0x
Neboj, na střední školu klidně běž, já jsem ji taky vystudovala a byly věci, které jsem v matematice nepochopila dodnes a nedokážu je ani vypočítat. Naštěstí jsem je ani nikdy nepotřebivala. Ono záleží i na tom, na jakou školu chceš jít, jsou samozřejmě školy, kde je matematika na předním místě a takové, kde tak důležitá není
Držím Ti pěsti
tahn
Díky za povzbuzení
chci jít na grafickou školu... Jenže on je problém možná v tom, že učitelka nám vysvětluje látku, což je v pořádku, jenže při procvicovani na příkladech počítáme pořád takřka stejné slovní úlohy, akorát s jinými čísly. Potom se dostaví příklad, u kterého ani neumím udělat zápis a je to...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]