Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jakou školu mám jít?

Od: valii* odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer ,přemýšlím už o střední škole ale nevím kam .. Chtěla sem jít na nějákou veterinu ale bojím se že s 4 z fyziky to nedám :/ poradte mi kam mám jít ... :) předem díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč zrovna na veterinu? Tam není jistota kvalitního uplatnění. Raději klasickou zdravku a potom se rozhodnout kam dál. Naučit se dá všechno, chce to jen neflákat se a donutit se k tomu.

valii*
hodnocení

zdravku? no nevím ... já se nenaučím takový ty počty a vzorečky :(

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Nejlepe takovou, ktera by te bavila a ma uplatneni.
Dost zalezi jake mas jine znamky, protoze se vetsinou bere prumer. Pokud uz se berou nejake znamky tak Čj,M, pripadne znamky souvisejici s oborem (najdes na webu skoly v podminkach prijeti).
Pokud mas s fyzikou problem, doporucuji neco, kde ji je minimum.

buss
hodnocení

0x

Na takovou školu, kde by tě to bavilo a na kterou máš. Nedovedu si představit, že bych šel na školu, kterou mi někdo doporučí a já k tomu nemám vztah a vím, že bych ho ani časem nezískal. Jak by ta práce vypadala? Tak prostě zaber, Nebo jdi na zemědělku a pak dále. Jak se pozdě přichází na to, že záleží na známkách, že?

valii*
hodnocení

já nevím na jakou školu mám ... 4 z fyziky 3 z matiky a ájiny jinak ostatní ok ... Neví prostě ... rodiče mě chtěj dát na školu která by mě nebavila ...

sdhshd
hodnocení

0x

tak běž na gympl to je nejlepší když se neumíš rozhodnout ;)

daniell*

to je naprosto to nejhorší .. kupa lidí co vyjde s gymplu akorád dotaz "co teď?" posunou o pár let dopředu , výjdou a mají sice maturitu ale vůbec nic do praktického života neumí - nikdo o ně nestojí, uplatnění na trhu práce nůlová ... . Jdi na to co tě baví, uvědom se že to budeš dělat třeba i celý život a proto si sedni a napiš si co umíš, co ráda děláš, potom si s toho vyber obory které by k tomu šli a napiš si jejich pro tebe + a -. Přehled oboru a středních škol máš na www.infoabsolvent.cz

valii*
04.01.14 23:25
hodnocení

děkuji

k2

Se ctyrkou z fyziky na ZS? Co bude ty 4 roky na hodinach gymnazijni fyziky delat?

valii*
04.01.14 23:27
hodnocení

*bzum*

nikola*

Takovou otázku si pokládam taky. Ale na gympl nechoď nedá ti to nic do života a navíc byses tam asy nedostala.

Pokud tě baví přirodopis můžu ti poradit zahradnickou nebo zemędělku nebo něco zaměřené na přírodopis

Zvělolékař můžež být jen jestly ti nevadí krev a zabijení zvířat iněkcí.*kafe*

Ale uvědm si že fyzika je skoro všude.

Na jakou školu mám jít?
Na jakou školu mám jít? #2

hodnocení

0x
A co takhle nejakej ucebni obor?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]