Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer ,přemýšlím už o střední škole ale nevím kam .. Chtěla sem jít na nějákou veterinu ale bojím se že s 4 z fyziky to nedám :/ poradte mi kam mám jít ... předem díky
Na takovou školu, kde by tě to bavilo a na kterou máš. Nedovedu si představit, že bych šel na školu, kterou mi někdo doporučí a já k tomu nemám vztah a vím, že bych ho ani časem nezískal. Jak by ta práce vypadala? Tak prostě zaber, Nebo jdi na zemědělku a pak dále. Jak se pozdě přichází na to, že záleží na známkách, že?
to je naprosto to nejhorší .. kupa lidí co vyjde s gymplu akorád dotaz "co teď?" posunou o pár let dopředu , výjdou a mají sice maturitu ale vůbec nic do praktického života neumí - nikdo o ně nestojí, uplatnění na trhu práce nůlová ... . Jdi na to co tě baví, uvědom se že to budeš dělat třeba i celý život a proto si sedni a napiš si co umíš, co ráda děláš, potom si s toho vyber obory které by k tomu šli a napiš si jejich pro tebe + a -. Přehled oboru a středních škol máš na www.infoabsolvent.cz
Takovou otázku si pokládam taky. Ale na gympl nechoď nedá ti to nic do života a navíc byses tam asy nedostala.
Pokud tě baví přirodopis můžu ti poradit zahradnickou nebo zemędělku nebo něco zaměřené na přírodopis
Zvělolékař můžež být jen jestly ti nevadí krev a zabijení zvířat iněkcí.
Ale uvědm si že fyzika je skoro všude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.