Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omluvenka z TV

Od: formula007 odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

Chodím do sedmé třídy a na začátku tohoto pololetí jsem byl na zákroku s palcem (na noze), takže jsem asi čtvrt roku nechodil do TV. Moje otáska je, jestli po čtvrt roce tělocviku mohu dostat nějakou známku. Ještě jsem nenapsal žádnou omluvenku a do třídní knihy mně nikdo nezapsal (že chybím) co a komu bych mněl napsat?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ondrasek*
hodnocení

1x

no za nas (98-98) to bylo tak že pokud jsi měl dost známek tak tě klasifikovali z nich, pokud ne tak přezkoušení. Jednou jsem to dělal ve druhaku na středni , když jsem to trochu flákal ( měli jsem tělocvik poslední dvě hodiny od 3do 4:30 a předtím 1,5H volno)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]