Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozchod - co mám dělat?

Od: smutnaaholka odpovědí: 3 změna:

ahojík mám problém a děsně moc welkej chodila jsem s klukem a plostě pořád na něho myslím neustále pořád ho vidím ve škole atd.. já se utrápím newím co dělat mluvím s tím každým člověkěm aby mi pomohl ale newí jak :( a když jsem s ním s tím klukem tak mi je zase fajn pomooc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Lásku vyléčíš jen jinou láskou.

toni*
hodnocení

1x

Je třeba doplnit proč jste se rozešli a kdo dal k tomu podnět. Pokud ho budeš každý den vidět ve škole, bude trvat dlouho a moc to bude bolet než se z toho vzpamatuješ. Doporučuji nevyhledávat jeho přítomnost a rychle se soustředit na někoho jiného. Je možné, že čeká na to až "dolezete" a když zjistí, že máte jiný kontakt "doleze" sám.

thomikcz
hodnocení

0x

Tak se na toho kluka vykasli.OMG vy z toho nadelate

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]