Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám být oblečený u zkoušky na VŠ?

Od: lempl0 odpovědí: 4 změna:

Jde o FAV ZČU. Hrotí se to tam hodně? Většina zkoušek má ústní i písemnou část. Nerad chodím v kvádru, je to nepohodlné, fakt se ke zkouškám musí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Tak společenské oblečení by bylo přinejmenším vhodné! Jinak teda aspoň košili..

hodnocení

0x

Záleží na konkrétní škole... nejlépe by asi odpověděl student ZČU...

Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že jsem všechny zkoušky ve škole zvládal v běžném oděvu a kvádro měl až u státnic a při promoci. A co jsem viděl (spolužáky i další studenty ze školy, tak v 99% případů na zkoušky chodili běžně oblečeni).

hm*
hodnocení

0x

Zeptej se někoho staršího (studenta ZČU). U nás to byl nepsaný standard.

cvut
Souhlasim. Je to nepsany standard. Nepamatuji, ze by ve Studijnim planu bylo neco o tom, jak maji studenti chodit oblikani, ale vypovida to o tom, jestli k celemu tomu zkouseni znalosti dokazes pristupovat profesionalne a prodat to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]