Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na školu - mám dobré známky?

Od: anonym12* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,potřebuji poradit,kam bych měl jít na střední školu.Nejvíce mám rád Němčinu,Zeměpis a chemii.Jsem v osmé třídě a nejspíš budu mít na pololetním vysvědčení tyto známky:

Čj 2

Ma 2

Aj 2

Nj 1

Ze 1

Dě 1

Př 2

Ch 1

Fy 2

Ov 1

Vv 1

Tv 2(možná 1)

Pč 1

Vp(přírodovědný seminář) 1

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

2x

pro "anonym12"

- dělala jsem chemii - ale dnes - žádná sláva. Doporučovala bych Ti práva, anebo lékařskou fakultu. Oba tyto obory mají budoucnost a jsou i prakticky využitelná. Marcela.

luke237

Ja bych mu doporucoval studovat spise neco, co ho bavi. Zde na poradne je nekolik prispevatelu, kteri vystudovali neco, k cemu nemaji vztah a ted, kdyz si hledaji praci, tak i kdyz maji VS vzdelani, tak je to v oboru, ve kterem nechteji pracovat a maji tak vlastne pro budouciho zamestnavatele jen stredoskolske vzdelani. Uplne zbytecne zabite roky na VS.

Tazatel se navic hlasi na stredni skolu. Volbu VS ma jeste 5 let daleko.

valach*
hodnocení

0x
O známky moc nejde. Spíš jde o to, jestli jsi studijní typ a dokážeš se průběžně učit a jestli jo tak si můžeš dát přihlášku třeba na gympl.

anonym12*
hodnocení

Děkuji za odpověď,ale myslím že na gympl fakt nemam.Namáte někdo příklady dalších středních škol s tadytěma známkama?

luke237
myslím že na gympl fakt nemam

Znamky mas moc pekne. Na gymnazium urcite mas. Navic ty predmety, ktere te zajimaji (N,Z,Ch) jinde nez na gymnaziu nemas prakticky sanci nikde jinde v takove šíři studovat. Urcite jdi na gymnazium.

Jestli mate u vas ve meste i ruzne specializovane tridy na gymnaziu, tak se podivej, jestli tam neni nejaka zamerena treba vice na jazyky nebo chemii nebo cemu davas prednost.

Az bude mit gymnazium u vas ve meste Den otevrenych dveri (podivej se na jejich webove stranky, urcite to tam budou mit uvedene), tak se tam zajdi podivat. Vsechno vam tam ukazou a vysvetli a muzes se zeptat na co chces.

anonym12*

Dobrý den, matně si vzpomínám na den, když jsem psal tuto otázku (která je mimochodem dost směšná). Nejspíš si to ani nepřečtete, ale děkuji vám za podporu mého mladšího já. Díky vám jsem se dostal na gymnázium a připravuji se na přijímací zkoušky na lékařskou fakultu.

kami95
hodnocení

0x

Já myslím, že na gympl tedy opravdu máš..je tam hodně lidí i s mnohem horšíma známkama..Jinak z logického důvodu na medicínu..nikdy nebudeš stát na pracáku a čekat na místo..A podle toho co tě baví tak třeba na jazykovku nebo na pedák?

belkvl*

To ani kdyz si technik tak tam nejsi nebo jo ale kratce :))

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Hochu, je blbost říct "kam s takovýmato známkama".

Na úvod - s tímto tě vemou vpodtatě kamkoliv, ale musíš si uvědomit několik věcí:

1) Co tě baví? (Těžko můžeš být veterinářem, když zvářata nemůžeš ani vidět) A tím nemyslím "baví mě fotbal, budu rozhodčím/hráčem)

2) Co tě uživí a kde je uplatnění (v návaznosti na to co tě baví)

Dále si uvědom, že pokud půjdeš na gymnázium, tak se očekává, že půjdeš na vysokou. Bez ní je ti gympl vpodstatě na nic. Takže u takovéto volby chce uvažovat dopředu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]