Nejste přihlášen/a.
Kdyby mi tohle někdo dokázal přeložit do němčiny a popř. nějak vylepšit byl bych vám neskonale vděčný
Bydlím v pěkném žlutém činžovním domě se svou sestrou a rodiči. Žijeme ve středu města frýdek-místek.Máme pouze byt,
žádný sklep ani půdu.Náš dům obsahuje tyto pokoje : Koupelnu, obývák, kuchyň, předsín a můj pokoj.
V našem obýváku je televize, manželská postel dva noční stolky a jedna velká skřín.
V naší přesíni je zrcadlo šuplík na boty a věšák na oblečení.
V naší koupelně je záchod, vana, zrcadlo, pračka a umyvadlo
V naší kuchyni je dřez,myčka na nádobí, jídelní stůl a sporák.
Můj pokoj je opravdu malý.Na pravé straně je skřín s oblečením na které stojí hračky a staré krabice a tam je také okno. Na levé straně kolem zdi je moje postel. Nad postelí visí plakát s lodí. Vedle mojí postele je můj pracovní stůl na kterém je můj černý počítač. Vedle mého pracovního stolu je malá skřín s mými věcmi. Na skřínce stojí model letadla a cd přehráváč. Na podlaze je položený černý koberec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.