Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Němčina překlad mein zimmer pokoj

Od: vlkounek odpovědí: 1 změna:

Kdyby mi tohle někdo dokázal přeložit do němčiny a popř. nějak vylepšit byl bych vám neskonale vděčný :)

Bydlím v pěkném žlutém činžovním domě se svou sestrou a rodiči. Žijeme ve středu města frýdek-místek.Máme pouze byt,

žádný sklep ani půdu.Náš dům obsahuje tyto pokoje : Koupelnu, obývák, kuchyň, předsín a můj pokoj.

V našem obýváku je televize, manželská postel dva noční stolky a jedna velká skřín.

V naší přesíni je zrcadlo šuplík na boty a věšák na oblečení.

V naší koupelně je záchod, vana, zrcadlo, pračka a umyvadlo

V naší kuchyni je dřez,myčka na nádobí, jídelní stůl a sporák.

Můj pokoj je opravdu malý.Na pravé straně je skřín s oblečením na které stojí hračky a staré krabice a tam je také okno. Na levé straně kolem zdi je moje postel. Nad postelí visí plakát s lodí. Vedle mojí postele je můj pracovní stůl na kterém je můj černý počítač. Vedle mého pracovního stolu je malá skřín s mými věcmi. Na skřínce stojí model letadla a cd přehráváč. Na podlaze je položený černý koberec.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

citanek*
hodnocení

0x

To je ukol do skoly? Radsi se to nauc, at nepropadnes ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]