Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny
chci se zaptat, kdo umí hvězdu?
Musím se to do pondělka naučit, ale umím jen půlku, nedotáhnu nohy úplně nahoru a přepadnu
Předem moc všem děkuji
Jako ze se to naucis pomoci nejakeho komentare tady?
Ac se to muze zdat neuveritelne, i ve 21. stoleti existuji veci, ktere se pmoci pocitace daji naucit jen velmi ztuha.
Dej do toho ze zacatku vetsi svih, cim rychleji se tocis, tim mensi sance na prepadnuti a nebudes se tedy bat i natahnout nohy.
Ne, jen chci nějaké rady..:D
učitelka to bude hodnotit a já, jelikož jsem už ji dlouho nedělala, ji už neumím umím jen stojku :/
jelikož jsem už ji dlouho nedělala, ji už neumím
To je pekna blbost. To je jako rict, ze protoze jsi dlouho nejezdil na kole, ze jsi zapomnela, jak se na nem jezdi
Ale k tomu, jak se ji naucit. Vetsina lidi se to nauci postupnym zkousenim, az na to prijdou, jak to delat. Jenze na to ty asi nemas cas a prostory, takze musis udelat nejake vetsi kroky, jak to dohnat.
Rekl bych, ze zakladem je:
Jako nejlepsi pripad, jak to rychle natrenovat, bych zkusil delat stojku na rukou asi tak 20cm pred nejakou stenou, abych se dotykal steny jen patama, nez celymi zady nebo nohama a pak poustel roztazene napnute nohy na jednu stranu, az bych pristal na zemi. Pak se postavit a zacit od zacatku (udelat stojku a zkusit pustit nohy pro zmenu zase na druhou stranu). Toto cviceni by ti mohlo pomoci zafixovat si ten pohyb, kdy jdes ze stojky na zem do napnutych nohou, coz je nejvetsi problem u lidi, kteri neumi hvezdu.
Hodne stesti!
Fuj, tolik preklepu
Snad chapes, co jsem chtel napsat.
tem nezbytnostem pro uspesne udelani hvezdy bych jeste doplnil "koukat se porad na zem na misto, kam das ruce". Koukat se kamkoliv jinam te jen rozhodi. Mozek je z toho nejaky zmateny.
Pamatuji, ze nekdy jsme jen tak z blbosti zkousely nechavat bradu na prsou (nebo koukat se do stropu) a i kdyz jsme hvezdy a stojky na rukou umely bez problemu, takhle jsme meli vzdycky problem se udrzet nebo stat rovne. :D Asi to musi byt znama vec, protoze kdyz se podivas na nejake spickove gymnasty, tak v jejich sestavach se to prilozeni brady na hrud objevuje. Predpokladam, ze tim chteji ukazat, ze maji takovou prostorovou koordinaci, ze je to nerozhazi.
Vidím, Klárko, že Ti toho nejde víc. Kromě "bedny" - fyzika a biologie se nekamarádíš ani s tělesnými cvičeními.
Doma nelze trénovat hvězdy, to máš pravdu, mohla bys skočit v matčině broušeném skle. Ale letos není až taková zima a sníh, co to takhle zkoušet někde venku? Kde Tě nebude nikdo vidět a nebude se Ti smát.
Byla jsem prostě stavěná na atletiku, tam jsem neměla problém. Ale gymnastika mi taky tolik nešla. Profesor vyžadoval hvězdu, tak jsem se ji učila večer na návsi. Byla tma, na vsi už nikdo venku nebyl a tak nikdo neviděl, jak jsem sebou bouchala o zem. Navíc byl okolo živý plot z vysokých tújí, takže ostuda nebyla. A naučila jsem se ji. Sice jsem byla omlácená, ale šlo to. Naučíš se taky.
Možná byTi pomohlo vzít si s sebou kamarádku, která je pohybově šikovnější, než Ty a hvězdu umí. Poradila by Ti, jak na to, případně by Ti mohla poskytovat "záchranu", abys nepadala.
Naučíš se to, uvidíš, člověk se naučí i složitější věci, než jednu hvězdu. Navíc si uvědom, že z každé dívky nevyroste hned Věra Čáslavská. Jaga.
Přemet stranou, obojí stránky by ti měly pomoci ale důležité je při učení mít někoho kdo ti bude dělat záchranu. Neboj se buď to zvládneš nebo ne, je spousta lidí co "hvězdu"rondat a dokonce i kotoul neumí. Umíš stojku aspoň o zeď?, to je základ a pak už to jde rychle.
doplněno 12.12.13 20:39:Klárinko to je super, tak koukni na video a nákresy a do zítřka ten přemet stranou vyšvihneš jako nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.