Nejste přihlášen/a.
Chci vám poděkovat že jste mi odpovedeli na tuhle
Proč mně nemají r/... Jak jste psala tak to nejak zkusim.Dekuju
A jeste chci poprosit jak mam zhubnout mamka mne porad rika že bych mněla zhubnout a braska zas mi rika tlustochu.JA nejsu tlusta jsem tak akorat.Prosim poradte mi dekuju.
Neni s cim radit. Nejsi tlusta (jestli je to tvoje fotka)
A pokud se umis a budes usmivat, tak i pekna. Urcite se za Tebou kluci otaci.
Na radobykamaradky kasli. Jsou to urcite hloupe husy...
Ahoj! Já má jenom pocit, že bys měla především posílit své sebevědomí a co hlavně, pozitivní přístup k okolí. Jsi hezká holčina, ale ten úsměv, jak doporučuje axus - ten na té fotce postrádám. Možná, že jsi zrovna při focení nebyla v pohodě a někdo Tě naštval. Ale podle mne Ti chybí jiskra, takový ten jiskřivý pohled mladé slečny - klidně i trochu vyzývavý. To nemyslím vůbec špatně. Jsi ve věku, kdy jsi jistě v hodně věcech a názorech v opozici k dospělákům. Ale jinak ke svým vrstevníkům nahoď pěkný úsměv a uvidíš, že vztah okolí se fofrem změní. No a jinak co se týče váhy, je to zatím u Tebe bez problému. Ale sportem a nebo tancem (s úsměvem) rozhodně nic nezkazíš! Držím Ti palce, ať si - opět s úsměvem - rychle vyřešíš své problémy.
A teď na zkoušku jich pár nahodíme: nejdřív takový běžný
potom upřímný
dále stydlivý :D a nakonec trochu koketní
Měj se fajn!
Pokud chceš opravdu zhubnout:
Žádné diety, ale rada:
neměla bys mít větší energetický příjem než výdej ,pokud si to budeš každý den hlídat, budeš hubnout pomalu, ale zdravě. Změň jidelníček,přidej více zeleniny a ovoce, omez sladkosti a živočišné tuky nahraď rostlinnými. Velmi chutné a zdravé jsou k snídani cereálie s mlékem. Be Be Dobré ráno apod. Na
www.kaloricketabulky.cz ti vypočítá energetickou hodnotu aktivit a potravin.
Přeji hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.