Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout - potřebuju to?

Od: lucosekk* odpovědí: 6 změna:

Chci vám poděkovat že jste mi odpovedeli na tuhle

Proč mně nemají r/... Jak jste psala tak to nejak zkusim.Dekuju

A jeste chci poprosit jak mam zhubnout mamka mne porad rika že bych mněla zhubnout a braska zas mi rika tlustochu.JA nejsu tlusta jsem tak akorat.Prosim poradte mi dekuju.

Jak zhubnout - potřebuju to?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dostatek pohybu a jídla s menším obsahem tuku a cukrů, porce z menších talířů... To by pro začátek mohlo stačit.

dusatka*
hodnocení

0x

Prosímtě, hlavně žádné diety! Ve tvém věku bys hodně zhubla, ale zase rychle nabrala zpátky a ještě víc, až bys nakonec skončila jako koule! Jez rozumně, sportuj, ale na diety se fakt vykašli! Tlustá určitě nejsi.

hodnocení

0x

Neni s cim radit. Nejsi tlusta (jestli je to tvoje fotka)

A pokud se umis a budes usmivat, tak i pekna. Urcite se za Tebou kluci otaci.*palec*

Na radobykamaradky kasli. Jsou to urcite hloupe husy...

liliana*
hodnocení

0x

Tlustá rozhodně nejsi,hubené holky jsou škaredé a co říkají chlapi-hlavně ,že si je na co šáhnout...;)V tvém případě bych vůbec nic neřešila,jsi mladá,tak se usmívej na svět a buď svá...:)Hodně štěstí v životě...Ahoj

lidka*
hodnocení

0x

Ahoj! Já má jenom pocit, že bys měla především posílit své sebevědomí a co hlavně, pozitivní přístup k okolí. Jsi hezká holčina, ale ten úsměv, jak doporučuje axus - ten na té fotce postrádám. Možná, že jsi zrovna při focení nebyla v pohodě a někdo Tě naštval. Ale podle mne Ti chybí jiskra, takový ten jiskřivý pohled mladé slečny - klidně i trochu vyzývavý. ;) To nemyslím vůbec špatně. Jsi ve věku, kdy jsi jistě v hodně věcech a názorech v opozici k dospělákům. Ale jinak ke svým vrstevníkům nahoď pěkný úsměv a uvidíš, že vztah okolí se fofrem změní. No a jinak co se týče váhy, je to zatím u Tebe bez problému. Ale sportem a nebo tancem (s úsměvem) rozhodně nic nezkazíš! Držím Ti palce, ať si - opět s úsměvem - rychle vyřešíš své problémy. *mala* A teď na zkoušku jich pár nahodíme: nejdřív takový běžný :) potom upřímný *vtip* dále stydlivý :D a nakonec trochu koketní ;) Měj se fajn!

dajana*
hodnocení

0x

Pokud chceš opravdu zhubnout:

Žádné diety, ale rada:

neměla bys mít větší energetický příjem než výdej ,pokud si to budeš každý den hlídat, budeš hubnout pomalu, ale zdravě. Změň jidelníček,přidej více zeleniny a ovoce, omez sladkosti a živočišné tuky nahraď rostlinnými. Velmi chutné a zdravé jsou k snídani cereálie s mlékem. Be Be Dobré ráno apod. Na

www.kaloricketabulky.cz ti vypočítá energetickou hodnotu aktivit a potravin.

Přeji hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]