Dostali jsme za domácí úkol to že máme zjistit jak se jmenuje člověk který se narodil přesně jako 7miliardý (nebo nějak miliardový) člověk na zemi... Pomůžete mi?
Podle mne pokus zjistit jméno takového člověka ja naprostá pitomost. Už jen prot,o, že stále ještě je spoustu národů či skupin lidí mimo všechnu evidenci krom statistik a pravděpodobnosti. A nějaký Pjotr Nikolajev je prostě výtvor mediální masáže. Nechci tvrdit, že vůbec neexistuje, ale na druhou stranu by mně nepřekvapilo, kdyby tomu tak bylo.
doplněno 10.12.13 19:47:
A to nemluvím o tom, že kdo je sedmimiliardtým žlověkem, nezáleží jen na natalitě, ale i na mortalitě.
Aha, tak s tim jmenem to neni az tak jiste. Udajne bylo nekolik deti, ktere byly tim sedmi miliardtym a toho "spravneho" mel vybrat vedouci OSN, ale ten to neudelal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.